Dead Space Remake vs Resident Evil 4 Remake

276323

Kilopat
Açıkçası Dead Space Remake daha çok ilgimi çekiyor fakat RE4 tekrar oynanabilirliği daha yüksek diye biliyorum. İkisinden sadece birini alabilirim. Sizce hangisi alınmalı?

Dead Space orijinali bundan birkaç ay önce oynuyordum fakat uzayda uçma kısımları kanser ettiği için bırakmıştım. Bu yüzden onu daha isterim fakat hem zam korkusu hem de Resident Evil 2 ve 3 oynadığım için 4 de oynamak isterim.

Dead Space remake orijinaline sadık bir oyunmu tam olarak bilmiyorum fakat yenilikler var diye duymuştum yenilikler varsa bir bakın bence Resident Evil 4 remake oynamadım ancak orijinalini oynamıştım resident evil 2 ve 3 gibi fazla bulmaca fazla yok daha çok savaş diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Açıkçası Dead Space Remake daha çok ilgimi çekiyor fakat RE4 tekrar oynanabilirliği daha yüksek diye biliyorum. İkisinden sadece birini alabilirim. Sizce hangisi alınmalı?
Dead Space Remake zamlansa bile Game Pass'e 6 ay içinde gelir bence oradan oynarsın. RE 4 zamlanma ihtimali var 1200 TL olabilir. Ben olsam re 4 alırdım.

Dead Space Remake'i EA Play Pro ile oynadım ve 4. saatte sildim. Oynanış olarak orijinalinden tek farkı uçuş mekanikleri. Bence remake değil Remastered olmuş. İndirimde 600 TL ama bu parayı bile hak etmiyor. Çok istiyorsan 150 TL'ye EA Play Pro ile oyna.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı