JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 18 Haziran 2023 #1 Gösterğim gibi yani illaki 3900 olması falan gerekmiyor VRAM'in ama yine de Dead Stranding'de az gösteriyor. Anlayamadım normal bir şey mi? Dosya Ekleri 1687114072161.png 1,5 MB · Görüntüleme: 47 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023
Gösterğim gibi yani illaki 3900 olması falan gerekmiyor VRAM'in ama yine de Dead Stranding'de az gösteriyor. Anlayamadım normal bir şey mi?
KS KS JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 18 Haziran 2023 #21 NoxeGod dedi: GTX 1050 var dediniz. Ayrıca VRAM ekran kartına bağlı ama APU sistemlerdede VRAM bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... GTX 1050 ? GTX 1650 olmasın hocam o. NoxeGod dedi: GTX 1050 var dediniz. Ayrıca VRAM ekran kartına bağlı ama APU sistemlerdede VRAM bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... İşlemciminde zaten VRAM'ı var ama ekran kartımın VRAM'ini nereden kullancağını çözemedim. Artı 0 Eksi
NoxeGod dedi: GTX 1050 var dediniz. Ayrıca VRAM ekran kartına bağlı ama APU sistemlerdede VRAM bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... GTX 1050 ? GTX 1650 olmasın hocam o. NoxeGod dedi: GTX 1050 var dediniz. Ayrıca VRAM ekran kartına bağlı ama APU sistemlerdede VRAM bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... İşlemciminde zaten VRAM'ı var ama ekran kartımın VRAM'ini nereden kullancağını çözemedim.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2023 #22 JBKARTAL dedi: GTX 1050? GTX 1650 olmasın hocam o. İşlemciminde zaten VRAM'ı var ama ekran kartımın VRAM'ini nereden kullancağını çözemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun koyduğu bir sınır da olabilir bu. Tek bilmeniz gereken bunun normal olduğu. Bizzat 4 GB VRAM'i olan kartımda da aynı şekilde olduğunu söyleyebilirim. Artı 0 Eksi
JBKARTAL dedi: GTX 1050? GTX 1650 olmasın hocam o. İşlemciminde zaten VRAM'ı var ama ekran kartımın VRAM'ini nereden kullancağını çözemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun koyduğu bir sınır da olabilir bu. Tek bilmeniz gereken bunun normal olduğu. Bizzat 4 GB VRAM'i olan kartımda da aynı şekilde olduğunu söyleyebilirim.
NoxeGod Hectopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1.265 Çözümler 4 18 Haziran 2023 #23 JBKARTAL dedi: GTX 1050? GTX 1650 olmasın hocam o. İşlemciminde zaten VRAM'ı var ama ekran kartımın VRAM'ini nereden kullancağını çözemedim. Genişletmek için tıkla... 1050 yazmıştınız ama her neyse. Ekran kartının VRAM'ini kullanıyor zaten oyun. Ekran kartınızın VRAM'i 4 GB, yani herhangi bir sorun yok. Artı 0 Eksi
JBKARTAL dedi: GTX 1050? GTX 1650 olmasın hocam o. İşlemciminde zaten VRAM'ı var ama ekran kartımın VRAM'ini nereden kullancağını çözemedim. Genişletmek için tıkla... 1050 yazmıştınız ama her neyse. Ekran kartının VRAM'ini kullanıyor zaten oyun. Ekran kartınızın VRAM'i 4 GB, yani herhangi bir sorun yok.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #24 JBKARTAL dedi: GTX 1050 ? GTX 1650 olmasın hocam o. İşlemciminde zaten VRAM'ı var ama ekran kartımın VRAM'ini nereden kullancağını çözemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi baktım, bende de 700mb az gösteriyor, nedenini anlamadım. Artı 0 Eksi
JBKARTAL dedi: GTX 1050 ? GTX 1650 olmasın hocam o. İşlemciminde zaten VRAM'ı var ama ekran kartımın VRAM'ini nereden kullancağını çözemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi baktım, bende de 700mb az gösteriyor, nedenini anlamadım.
KS KS JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 18 Haziran 2023 #25 NoxeGod dedi: 1050 yazmıştınız ama her neyse. Ekran kartının VRAM'ini kullanıyor zaten oyun. Ekran kartınızın VRAM'i 4 GB, yani herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 1050 yazdığım yazıyı bana atarsanız hatamı telafi edebilirim. Görünüşe bakılırsa sıkıntı yok ozaman teşekür ederim değerli vakitlerinizi ayırğınız için iyi günler dilerim. Artı 0 Eksi
NoxeGod dedi: 1050 yazmıştınız ama her neyse. Ekran kartının VRAM'ini kullanıyor zaten oyun. Ekran kartınızın VRAM'i 4 GB, yani herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam 1050 yazdığım yazıyı bana atarsanız hatamı telafi edebilirim. Görünüşe bakılırsa sıkıntı yok ozaman teşekür ederim değerli vakitlerinizi ayırğınız için iyi günler dilerim.