Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 3 Mart 2021 #11 tt2na dedi: PC açılmadığı için istediğiniz şeyi paylaşamıyorum Genişletmek için tıkla... Söylediğim zaman açılıyordu. Neyse.. tt2na dedi: Hocam sağ olun da maalesef Malwarebytes ve McAfee ikilisini uzun zamandır kullanmama rağmen(ikisi de lisanslıydı) bu olayı nasıl yaşadığımı hala anlamış değilim Genişletmek için tıkla... Format atıp sağlam bir AV kurun diye yazdım zaten. MCafee sağlam olarak geçmiyor.
tt2na dedi: PC açılmadığı için istediğiniz şeyi paylaşamıyorum Genişletmek için tıkla... Söylediğim zaman açılıyordu. Neyse.. tt2na dedi: Hocam sağ olun da maalesef Malwarebytes ve McAfee ikilisini uzun zamandır kullanmama rağmen(ikisi de lisanslıydı) bu olayı nasıl yaşadığımı hala anlamış değilim Genişletmek için tıkla... Format atıp sağlam bir AV kurun diye yazdım zaten. MCafee sağlam olarak geçmiyor.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #12 Discord'un kendi dosyası, herhangi bir zararı yok.