Deadlift formum nasıl?

tahaokumus

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2.defa sporda 2.haftam 5x5 programımı uyguluyorum ama deadlift formumun iyi olduğundan emin değilim sizce nasıl form? Kötüyse nasıl düzeltebilirim? mp4: VID_20240711_141757.mp4

Formun çok kötü. Bel kemeri takmamışsın, alırken kalça çok havada, indirirken de belini eğip yük bindiriyorsun. Karşıya bakmalısın ve önce kalçayı kaldırıp sonra beli kaldırmalısın.

Oncelikle ozguvenin icin seni tebrik ve takdir ediyorum.

Ama belin sanki çat edip ortadan kirılacak gibi geldi.

Bu belki isine yarayabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belimi nasıl sıkıcağımı tam olarak bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirm?

Bunun bir ötesi sakatlık hocam, AĞIRSAĞLAM'ın videoları işini görecektir. Deneme amaçlı boş bar ile formu ezberle sonrasında ağırlık tak.

Belimi nasıl sıkıcağımı tam olarak bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirm?

Ben deadlift yapmiyorum super yaosanda bigun dalginlik vs hata yapsan sonuclari hiç iyi olmaz. Bir de insan gaza gelip surekli agir takip rekor kirmaya calisiyor doymuyor.

Bence yapabilecegin en iyi şey hocayi yanina cagirirsin sana gostersin baksin sen doğru mu yapiosun yorum yapsin iyice bingozden gecirsin hocasiz yapmamak en iyisi.

Ozetle hocanin seni izlemesi lazim.

unutmusum birde ogrendın dıyelim sureklı aynadan kendını izlemen lazım. ben cok sakatlanan gordum tavsıye etmıyorum bu hareketi.

Son düzenleme:
mp4: VID_20240713_154931.mp4 birazcık denedim öncekine göre iyi mi indirirken de sırtımı düz tutmaya çalışıyorum. Nelere çalışmam lazım?

mp4: VID_20240713_154931.mp4 birazcık denedim öncekine göre iyi mi indirirken de sırtımı düz tutmaya çalışıyorum. Nelere çalışmam lazım?
burda düz tutamadım ama deniyom

burda düz tutamadım ama deniyom

Burada düz tutamadım ama deniyorum.

Burada düz tutamadım ama deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…