Arkadaşlar 2.defa sporda 2.haftam 5x5 programımı uyguluyorum ama deadlift formumun iyi olduğundan emin değilim sizce nasıl form? Kötüyse nasıl düzeltebilirim? mp4: VID_20240711_141757.mp4
Formun çok kötü. Bel kemeri takmamışsın, alırken kalça çok havada, indirirken de belini eğip yük bindiriyorsun. Karşıya bakmalısın ve önce kalçayı kaldırıp sonra beli kaldırmalısın.
Ben deadlift yapmiyorum super yaosanda bigun dalginlik vs hata yapsan sonuclari hiç iyi olmaz. Bir de insan gaza gelip surekli agir takip rekor kirmaya calisiyor doymuyor.
Bence yapabilecegin en iyi şey hocayi yanina cagirirsin sana gostersin baksin sen doğru mu yapiosun yorum yapsin iyice bingozden gecirsin hocasiz yapmamak en iyisi.
Ozetle hocanin seni izlemesi lazim.
unutmusum birde ogrendın dıyelim sureklı aynadan kendını izlemen lazım. ben cok sakatlanan gordum tavsıye etmıyorum bu hareketi.