Deadlift ve squat nasıl yapılır?

emir zeytin

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ve abilerim ben 13 yasinda 63 kilo civarlarindayim. Spor salonunda 70 kilo bench press atarken zorlanmama ragmen 80 kg latpull down da set atmama ragmen, deadlift ve squatta 50-60 kilo dahi yapamiyorum. Deadlift belim aşırı derecede agriyor dusuk kilo olmasina ragmen sizce sebebi ne olabilir ve nasıl duzeltebilirim?

Fıtığın olabilir dikkat et. Bende de çocuk yaştan beri fıtık mevcut, dün deadlift yapmadan geçtim sırt gününü. Doktora bir görün bence.

Açıdan kaynaklıdır kasa yedirmen lazım. Sırtını daha eğri tut düz tutarsan bele vurur. Ayrıca bu yaşta deadlift yapmanı önermem fıtık bile olabilirsin, onun yerine alternatif hareketler seç erken yaşta deadlift sıkıntı yaratır.

Merhaba arkadaşlar ve abilerim ben 13 yasinda 63 kilo civarlarindayim. Spor salonunda 70 kilo bench press atarken zorlanmama ragmen 80 kg latpull down da set atmama ragmen, deadlift ve squatta 50-60 kilo dahi yapamiyorum. Deadlift belim aşırı derecede agriyor dusuk kilo olmasina ragmen sizce sebebi ne olabilir ve nasıl duzeltebilirim?
deadlifti sumo yapıyorum barın sağında ve solunda genelde yüzükler oluyor kaval kemiğini tam ortasına sıfırla ayak bileğini 45c çevir formu oturttuktan sonra mutlaka beline kavisi ver omuzlarını geriye at ilk kalkışta bacaklardan destek al bacaklar düz form halini aldığında sırttan destek almalısın asla ama asla ilk kalkışı belden yapma umarım anlatabilmişimdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı