Uygar Kanbur Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Bana Deadlock daveti geldiği için kütüphanemde var, arkadaşıma davet göndermek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2024
Bana Deadlock daveti geldiği için kütüphanemde var, arkadaşıma davet göndermek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm UmutMelihAkyol 22 Ağustos 2024 Oyunu açın. Oyunun ana ekranına geldiğinizde sağ aşağıda "Arkadaşlarınızı Davet Edin" sekmesi mevcut. Bu sekmeden istediğiniz Steam arkadaşınıza davet yollayabilirsiniz.
Oyunu açın. Oyunun ana ekranına geldiğinizde sağ aşağıda "Arkadaşlarınızı Davet Edin" sekmesi mevcut. Bu sekmeden istediğiniz Steam arkadaşınıza davet yollayabilirsiniz.
ProGamer90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 2 Yer Dünya'da bir yer Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime B450M-K Ryzen 5 5600 Sapphire RX 6700 10GB 16 GB Corsair Vangeance 750W Gigabyte PSU AOC 21" Monitör Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #11 Prime Ghost dedi: Hocam deniyorsunuz ve evet paralı değilse sizindir ve bir ricam olacak sakıncası yoksa konuya davet linki bırakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu henüz indirmedim. Yarın indirip davet linki bırakırım buraya. Artı 0 Eksi
Prime Ghost dedi: Hocam deniyorsunuz ve evet paralı değilse sizindir ve bir ricam olacak sakıncası yoksa konuya davet linki bırakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyunu henüz indirmedim. Yarın indirip davet linki bırakırım buraya.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.285 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #12 Ben davet aldım fakat hala kütüphaneye eklenmedi. Ne zaman eklenir? Artı 0 Eksi
Prime Ghost Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 987 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #13 ProGamer90 dedi: Oyunu henüz indirmedim. Yarın indirip davet linki bırakırım buraya. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bekliyoruz. Artı 0 Eksi
ProGamer90 dedi: Oyunu henüz indirmedim. Yarın indirip davet linki bırakırım buraya. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bekliyoruz.
kureklahmacuq Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #14 ProGamer90 dedi: Oyunu henüz indirmedim. Yarın indirip davet linki bırakırım buraya. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba davet linki bırakır mısınız? Veyahut Steam isminizi söyler misiniz ekleşelim ve beni davet edin lütfen. Komşu komşunun külüne muhtaçtır. UmutMelihAkyol dedi: En az 100 kişiyi davet ettim. Herhangi bir sınır yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam isminizi söyler misiniz ekleyeceğim, davet edebilir misiniz beni de lütfen? Artı 0 Eksi
ProGamer90 dedi: Oyunu henüz indirmedim. Yarın indirip davet linki bırakırım buraya. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba davet linki bırakır mısınız? Veyahut Steam isminizi söyler misiniz ekleşelim ve beni davet edin lütfen. Komşu komşunun külüne muhtaçtır. UmutMelihAkyol dedi: En az 100 kişiyi davet ettim. Herhangi bir sınır yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam isminizi söyler misiniz ekleyeceğim, davet edebilir misiniz beni de lütfen?
Prime Ghost Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 987 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #15 kureklahmacuq dedi: Hocam merhaba davet linki bırakır mısınız? Veyahut Steam isminizi söyler misiniz ekleşelim ve beni davet edin lütfen. Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Hocam Steam isminizi söyler misiniz ekleyeceğim, davet edebilir misiniz beni de lütfen? Genişletmek için tıkla... Bir umut atarlar dedik umarım link gelir beklemeye devam Artı 0 Eksi
kureklahmacuq dedi: Hocam merhaba davet linki bırakır mısınız? Veyahut Steam isminizi söyler misiniz ekleşelim ve beni davet edin lütfen. Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Hocam Steam isminizi söyler misiniz ekleyeceğim, davet edebilir misiniz beni de lütfen? Genişletmek için tıkla... Bir umut atarlar dedik umarım link gelir beklemeye devam
kureklahmacuq Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #16 Prime Ghost dedi: Bir umut atarlar dedik umarım link gelir beklemeye devam Genişletmek için tıkla... Umarım hocam. Daveti benden önce alırsanız beni de davet ederseniz çok berhudar olurum. Artı 0 Eksi
Prime Ghost dedi: Bir umut atarlar dedik umarım link gelir beklemeye devam Genişletmek için tıkla... Umarım hocam. Daveti benden önce alırsanız beni de davet ederseniz çok berhudar olurum.
ProGamer90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 2 Yer Dünya'da bir yer Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime B450M-K Ryzen 5 5600 Sapphire RX 6700 10GB 16 GB Corsair Vangeance 750W Gigabyte PSU AOC 21" Monitör Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #17 Arkadaşlar henüz indirme fırsatım olmadı ama geceye kadar mutlaka indirip davet kodunu buraya koyacağım. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar henüz indirme fırsatım olmadı ama geceye kadar mutlaka indirip davet kodunu buraya koyacağım.
kureklahmacuq Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #18 ProGamer90 dedi: Arkadaşlar henüz indirme fırsatım olmadı ama geceye kadar mutlaka indirip davet kodunu buraya koyacağım. Genişletmek için tıkla... Koyacağınız davet kodu nedir? Tam anlamadığımdan soruyorum. Artı 0 Eksi
ProGamer90 dedi: Arkadaşlar henüz indirme fırsatım olmadı ama geceye kadar mutlaka indirip davet kodunu buraya koyacağım. Genişletmek için tıkla... Koyacağınız davet kodu nedir? Tam anlamadığımdan soruyorum.
Spachiana Picopat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #19 Hocam istek attım kullanıcı adım spachiana davet yollarsan sevinirim. Artı 0 Eksi