Deadlock nasıl oynanır?

theismaill

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.
Ben deadlock oynamak istiyorum ama sanırım davet mantığıyla oynanan bir oyun davet nasıl alınır yardım edebilecek var mı?
Teşekkürler.

Arkadaşlar selam.
Ben deadlock oynamak istiyorum ama sanırım davet mantığıyla oynanan bir oyun davet nasıl alınır yardım edebilecek var mı?
Teşekkürler.
Ben çok sevmedim. Valorant' tuş dizilimi ile oynuyorsunuz ve mantık loldeki gibi kule açıp rakip kulelerin ana basesini düşürmeye çalışıyorsunuz.
Oyuna sahip birisinin sizi oyundayken ana ekranda sağ altta arkadaşlarını davet et butonu olacak oradan size davet atıp direk koleksiyonunuza ekleniyor.

Arkadaşlar selam.
Teşekkürler.
Hocam youtube da şöyle bir video buldum :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş sana senin fikrini sormuyor nasıl oynanır diye soruyor.

İki türlü de açıkladım sen rahatta kalsana.

Arkadaşlar selam.
Teşekkürler.
Daveti arkadaşınızın atması lazım. Oyunu öğrenmek için eğitim var oyunun içinde ayrıca üstte hocamın attığı videoyu da izleyebilirsiniz.

Hocam davet edecek agam yok el atabilecek biriis var mı

Hocam davet edecek agam yok el atabilecek biriis var mı
Oyunu bir kaç gün önce beğenmediğim için sildim. Eğer silmeseydim veya internet hızım iyi olsaydı indirip yapardım ama şu an elimde böyle bir seçenek maalesef yok. @GhettoTafo'da varsa sana yardımcı olsun arkadaş biraz fazla bilgili birisine benziyor.

sağol kanki düşünmen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…