Steam'da deadlock adında birden fazla oyun var. Sadece harf değiştirerek bile aynı isimde oyun çıkarabiliyorlar. Ben indirip kurmanızı tavsiye etmiyorum, niye diye sormayına anlatması 2 saat sürer.
Steam'da deadlock adında birden fazla oyun var. Sadece harf değiştirerek bile aynı isimde oyun çıkarabiliyorlar.
Valve deadlock adında bir oyun çıkaracak ama bu şekilde çıkaracağını sanmıyorum yani hiçbir şeye benzemiyor mesela paylaştığım linkler Source2 falan yazıyor ama doğru düzgün bilgi yok. Bence böyle kalsın indirmeyin şimdilik.
Güvenilir olmayan bir şey yok. Aktif olarak oynanıyor oyun. Muhtemelen konu sahibi de bir arkadaşı aracılığı ile davet aldı.
Aynı şekilde bir arkadaşım davet etti beni. İndirip oynamaya başlayabilirsiniz ve oyunu indirdikten sonra kendi arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz. Ben tüm arkadaşlarıma davet attım oynuyor çoğu şu an.Merhaba arkadaşlar, bana bildirim kısmından böyle bir davet geldi ve oyunu mağazaya ekledim. Acaba indirsem bir şey olur mu?
Eki Görüntüle 2282391
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.