Steam'da deadlock adında birden fazla oyun var. Sadece harf değiştirerek bile aynı isimde oyun çıkarabiliyorlar.
Valve deadlock adında bir oyun çıkaracak ama bu şekilde çıkaracağını sanmıyorum yani hiç bir şeye benzemiyor mesela paylaştığım linkler source2 falan yazıyor ama doğru düzgün bilgi yok. Bence böyle kalsın indirmeyin şimdilik.
Ayrıca davet alan kişilerin de 1 kişiyi oyunu denemeye davet etmeye hakkı olduğunu da tartışmada yazmışlar ne kadar doğru bilmiyorum. (Düzenleme: Sanırım sadece 1 kişiyle sınırlı değilmiş.)
Steam'da deadlock adında birden fazla oyun var. Sadece harf değiştirerek bile aynı isimde oyun çıkarabiliyorlar. Ben indirip kurmanızı tavsiye etmiyorum, niye diye sormayına anlatması 2 saat sürer.
Steam'da deadlock adında birden fazla oyun var. Sadece harf değiştirerek bile aynı isimde oyun çıkarabiliyorlar.
Valve deadlock adında bir oyun çıkaracak ama bu şekilde çıkaracağını sanmıyorum yani hiçbir şeye benzemiyor mesela paylaştığım linkler Source2 falan yazıyor ama doğru düzgün bilgi yok. Bence böyle kalsın indirmeyin şimdilik.
Oyun early accesste arkadaşlar herkesin oynama hakkı yok sadece arkadaşlarınız davet edebilir. Konu sahibinin indirmeye çalıştığı oyun doğru oyun indirip oynayabilir.
Aynı şekilde bir arkadaşım davet etti beni. İndirip oynamaya başlayabilirsiniz ve oyunu indirdikten sonra kendi arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz. Ben tüm arkadaşlarıma davet attım oynuyor çoğu şu an.