Deadlock PS5'e gelir mi?

esat252

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sorum olacak. Yeni bir oyun var deadlock diye Valve yapımı MOBA FPS karışımı ikisini de çok seven biri olarak merak ettim ama bilgisayarım kötü. PS5'e gelir mi sizce? İnternette çok sorulmuş çoğunluk kesin gelir demiş ama Valve'nin işin içinde olması korkuttu PS5 konusunda.

Yıllardır çoğu oyununu PS'a çıkartmayan, çıkartsa da portlama işlerini başka şirketlere yaptıran (Portal 2 hariç, CS:GO'yu bilmiyorum.) Valve'ın PS5'e oyun çıkaracığını düşünmem.

Valve oyun yapmakta muhteşem ancak oyunlarına bakmakta piyasanın en kötü firması olmaya aday. Şuan hem TF2, hem CS2 hem L4D2 hepsi bakımsızlıktan sürünüyor, TF2 üç yıldır bot doluydu ancak adım atabildiler, CS2 binlerce saatlik hesabımla oynamama rağmen hile kaynıyor.

Kısaca Valve üç platforma birden oyun çıkartmaz çünkü bakımını yapamazlar.

CS2 neredeyse her gün güncelleme alıyor? Hile olması bakımının yapılmadığı anlamına gelmez. İkisi çok farklı konular.

CS2 neredeyse her gün güncelleme alıyor? Hile olması bakımının yapılmadığı anlamına gelmez. İkisi çok farklı konular.
Oyun çıktığından beri olan boost bug daha yeni fixlendi. Halen daha zıplama tutarsız, oyunun akıcılığı maçtan maça çok farkediyor. Peekers advantage halen aşırı fazla, yüksek pingli oyunculara karşı oyun oynayamıyoruz. Vurulunca ışınlanma olayını çözemediler, sadece artık daha geç ışınlanılıyor bu da peek atan kişiye varolanın üzerine kat kat avantaj veriyor. Oyunun performansı rezalet, ki bunu CS:GO ya kıyasla söylemiyorum, herhangi bir başka oyunu çalıştırdığınızda kusursuz çalışırken CS2 de akıcı deneyim için ya X3D işlemci alacaksınız yada VSync+GSync+Reflex açıp input lag yiyeceksiniz. Oyun çıkalı 1 yıl oldu halen daha yerine koydukları CS:GO ya ait olan içeriklerin çok büyük bölümünü getiremediler bile (mapler), community serverler için script desteği sunamadılar, workshop mapler için yine script desteğini getiremediler.

Daha saymama gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…