Sürprizbozan Deadpool and Wolverine hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İsimsizMan09

Hectopat
Merhaba filme gidenler ile burada film hakkında tartışmak için açılmış konudur. Ben filme bu sabah gitmiş biri olarak kesinlikle Marvel'ın en iyi filmlerinden olduğunu düşünüyorum. Özellikle dövüş sahneleri şu ana kadarki en iyi Marvel dövüş sahneleriydi. Uzuvların kopması, gerçekçi kanlar vesaire çok tatmin edici. Filmdeki esprileri de çok beğendim anlamadığım, izlemediğim çok gönderme var eski filmlerden karakterler getirip cameolar yapılmış onlara da filme gittikten sonra bakıp öğrendim. Gerçekten seyir zevki yüksek ve çok eğlenceli sahneler içeren bir film olmuş, siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş şakalar yerine harbi güldüren mizahların olduğu ama bir o kadarda aksiyonun bol olduğu müthiş filmdi.
Aksiyon sahneleri Marvel'ın yaptığı en gerçekçi ve güzel sahneler olabilir. Şakalar da güzeldi biraz eski filmlerdeki oyunculardan da cameolar var. Blade'i bilmiyordum ben mesela filmden sonra öğrendim hangi filmde oynadığını ne olduğunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı