YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 19 Temmuz 2023 #1 Oyun sadece yurt dışı satışı olduğundan dolayı korsan indirmek zorunda kaldım. İnternetteki çözümleri denedim ama oyunu Slow Motion'a çevirmek harici hiçbir işlevi olmadı.
Oyun sadece yurt dışı satışı olduğundan dolayı korsan indirmek zorunda kaldım. İnternetteki çözümleri denedim ama oyunu Slow Motion'a çevirmek harici hiçbir işlevi olmadı.
rxe Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 Mobile Intel I5 11400H 16GB RAM 500 GB M2 SSD Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 V-sync ya da Vertical Sync özelliğini kapatın. Öyle bir seçenek yoksa grafik ayarlarından bir ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
V-sync ya da Vertical Sync özelliğini kapatın. Öyle bir seçenek yoksa grafik ayarlarından bir ekran görüntüsü atar mısın?
KS KS YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 19 Temmuz 2023 #3 rxe dedi: V-Sync'ya da vertical Sync özelliğini kapatın. Öyle bir seçenek yoksa grafik ayarlarından bir ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam hem oyun içi hem driver da kapalı. Oyun 58 FPS kilidi ile geliyor zaten 60FPS bile olsa razıyım. Artı 0 Eksi
rxe dedi: V-Sync'ya da vertical Sync özelliğini kapatın. Öyle bir seçenek yoksa grafik ayarlarından bir ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam hem oyun içi hem driver da kapalı. Oyun 58 FPS kilidi ile geliyor zaten 60FPS bile olsa razıyım.
rxe Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 Mobile Intel I5 11400H 16GB RAM 500 GB M2 SSD Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #4 Bazı eski oyunlarda FPS kilidi .dll uzantılı dosyalar aracılığıyla kaldırılıyordu. Bu oyun da öyle olabilir. Artı 0 Eksi
Bazı eski oyunlarda FPS kilidi .dll uzantılı dosyalar aracılığıyla kaldırılıyordu. Bu oyun da öyle olabilir.
KS KS YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 19 Temmuz 2023 #5 rxe dedi: Bazı eski oyunlarda FPS kilidi .dll uzantılı dosyalar aracılığıyla kaldırılıyordu. Bu oyun da öyle olabilir. Genişletmek için tıkla... İni dosyasını inceledim ama smoothframerate harici düzgün FPS ile alakalı bir ayar göremedim. Artı 0 Eksi
rxe dedi: Bazı eski oyunlarda FPS kilidi .dll uzantılı dosyalar aracılığıyla kaldırılıyordu. Bu oyun da öyle olabilir. Genişletmek için tıkla... İni dosyasını inceledim ama smoothframerate harici düzgün FPS ile alakalı bir ayar göremedim.
rxe Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 Mobile Intel I5 11400H 16GB RAM 500 GB M2 SSD Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #6 Deadpool - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Burada işine yarayacak bir şeyler elbet vardır. Artı 0 Eksi
Deadpool - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Burada işine yarayacak bir şeyler elbet vardır.
KS KS YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 19 Temmuz 2023 #7 rxe dedi: Deadpool - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Burada işine yarayacak bir şeyler elbet vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam 120 FPS çözümünü denediğimde oyun Slow Motion'a dönüyor. Artı 0 Eksi
rxe dedi: Deadpool - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Burada işine yarayacak bir şeyler elbet vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam 120 FPS çözümünü denediğimde oyun Slow Motion'a dönüyor.