runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 26 Temmuz 2024 #1 Kısaca giden arkadaşlar önerir mi? Deadpool'dan ziyade Hugh Jackman yüzünden niyetim var. Onun haricinde IMDb'de güzel sonuçlar gördüm.
Kısaca giden arkadaşlar önerir mi? Deadpool'dan ziyade Hugh Jackman yüzünden niyetim var. Onun haricinde IMDb'de güzel sonuçlar gördüm.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 53 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 runawayjd dedi: Kısaca giden arkadaşlar önerir mi? Deadpool'dan ziyade Hugh Jackman yüzünden niyetim var. Onun haricinde IMDb'de güzel sonuçlar gördüm. Genişletmek için tıkla... Güzel bir senaryo bekliyorsan hayır. Gitme. Ama sırf Hugh Jackman var, Logan göreceğim diye gideceksen gidebilirsin.
runawayjd dedi: Kısaca giden arkadaşlar önerir mi? Deadpool'dan ziyade Hugh Jackman yüzünden niyetim var. Onun haricinde IMDb'de güzel sonuçlar gördüm. Genişletmek için tıkla... Güzel bir senaryo bekliyorsan hayır. Gitme. Ama sırf Hugh Jackman var, Logan göreceğim diye gideceksen gidebilirsin.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 26 Temmuz 2024 #3 crqdles dedi: Güzel bir senaryo bekliyorsan hayır. Gitme. Ama sırf hugh jackman var, logan göreceğim diye gideceksen gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet, beklentim %80 Logan için filmde.
crqdles dedi: Güzel bir senaryo bekliyorsan hayır. Gitme. Ama sırf hugh jackman var, logan göreceğim diye gideceksen gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet, beklentim %80 Logan için filmde.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 53 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #4 runawayjd dedi: Evet, beklentim %80 Logan için filmde. Genişletmek için tıkla... Fazla bir beklentiniz yoksa, beklentiniz sadece Logan'sa gidebilirsiniz.
runawayjd dedi: Evet, beklentim %80 Logan için filmde. Genişletmek için tıkla... Fazla bir beklentiniz yoksa, beklentiniz sadece Logan'sa gidebilirsiniz.