B bohohohoyt Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Merhaba ben 15 yaşındayım Deadpool Wolverine'e gitmek istiyorum, bu filmi 5 aydır bekliyorum ve çıktı şimdi de pazar günü internetten bilet alıp gideceğim alırlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2024
Merhaba ben 15 yaşındayım Deadpool Wolverine'e gitmek istiyorum, bu filmi 5 aydır bekliyorum ve çıktı şimdi de pazar günü internetten bilet alıp gideceğim alırlar mı?
tryujk Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #2 Aldılar mı hocam benim de 16'yı doldurmama 3 ay var bende merak ettim alırlar mı diye.
B bohohohoyt Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 tryujk dedi: Aldılar mı hocam benim de 16'yı doldurmama 3 ay var bende merak ettim alırlar mı diye. Genişletmek için tıkla... Aldılar hocam çok güzeldi film tavsiye ederim
tryujk dedi: Aldılar mı hocam benim de 16'yı doldurmama 3 ay var bende merak ettim alırlar mı diye. Genişletmek için tıkla... Aldılar hocam çok güzeldi film tavsiye ederim
tryujk Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 bohohohoyt dedi: Aldılar hocam çok güzeldi film tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler bizde internetten aldık arkadaşla yarın gideceğiz inşallah.
bohohohoyt dedi: Aldılar hocam çok güzeldi film tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler bizde internetten aldık arkadaşla yarın gideceğiz inşallah.
B bohohohoyt Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 tryujk dedi: Tamamdır teşekkürler bizde internetten aldık arkadaşla yarın gideceğiz inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam
tryujk dedi: Tamamdır teşekkürler bizde internetten aldık arkadaşla yarın gideceğiz inşallah. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.757 Makaleler 19 Çözümler 28 27 Ağustos 2024 #6 Büyük gösteriyorsun da alabilirler 14 yaşımda +18 filme almışlardı uzun olduğum için.
tryujk Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #7 maraushi dedi: Büyük gösteriyorsun da alabilirler 14 yaşımda +18 filme almışlardı uzun olduğum için. Genişletmek için tıkla... Yaşım pek umurlarında olmadı zaten girdik izledik direkt.
maraushi dedi: Büyük gösteriyorsun da alabilirler 14 yaşımda +18 filme almışlardı uzun olduğum için. Genişletmek için tıkla... Yaşım pek umurlarında olmadı zaten girdik izledik direkt.
B bohohohoyt Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #8 tryujk dedi: Yaşım pek umurlarında olmadı zaten girdik izledik direkt. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim sizin adınıza hocam bir de Thor neden ağlıyordu?
tryujk dedi: Yaşım pek umurlarında olmadı zaten girdik izledik direkt. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim sizin adınıza hocam bir de Thor neden ağlıyordu?