ak de zeytin kamuflajı, m4a4'e şeffaf şarjör, m4a1s'e karabasan veya çamur kamuflajı, desert eagle ise korint veya bronz deko tavsiyemdir dizersin 5 dolara.Steam cüzdanına 5 dolar yükleyeceğim. Deagle M4 ak skini alacağım ak bütçem 3 dolar Deagle ile M4 bütçem 1 dolar sizce ne almalıyım?
hocam çok özür diliyorum ama bir oyunda bu skinden daha leş bi skin olamaz ben kömür kullanırım onu kullanmam yeşili en kötü nasıl kullanırız sorusuna cevap vermişler.Eskimiş Emphorosaurus-s te alabilirsiniz tam 1 dolar.
Ak-Emniyet ağı, Zümrüt Çizgili, Seçkin yapım, Çelik DeltaM4A1-S Gazoz muhteşem bir skin ancak bütçeniz yetmiyor sanırım.
Ak-Emniyet ağı
M4-Emphorosaur-S, Karabasan veya Nitro
Desert-Mavi Kaplama, Isıyla işlenmiş veya Bronz Deko
Haklısınız ama o da bir seçenek ondan yazdım. Belki beğenir konu sahibi.emphorosaur alınmaz hocam çok kötü skin karabasan daha iyi
Yok hocam ne özürü sizin fikriniz bu zaten. Bende aksine şekilli karmaşık skinleri çok severim. Bu yüzden önerdim ancak Karabasan daha iyi.hocam çok özür diliyorum ama bir oyunda bu skinden daha leş bi skin olamaz ben kömür kullanırım onu kullanmam yeşili en kötü nasıl kullanırız sorusuna cevap vermişler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.