A ArnoDorian Hectopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #1 Windows 10 kullanıyorum. BFME 2 oynamak istiyorum ama çalışmıyor. Ne yapabilirim? Teşekkürler.
Lucifer Morningstar Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 167 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #2 Çalıştırmıyorsa zorlamayın bence.
A ArnoDorian Hectopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #3 Lucifer Morningstar dedi: Çalıştırmıyorsa zorlamayın bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim o kadar açıklacıyı oldu ki sana ödül falan verilmesi lazım. Kardeşim bilmiyorsan cevap yazma. Bu kadar basit.
Lucifer Morningstar dedi: Çalıştırmıyorsa zorlamayın bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim o kadar açıklacıyı oldu ki sana ödül falan verilmesi lazım. Kardeşim bilmiyorsan cevap yazma. Bu kadar basit.
Gabumon Megapat Katılım 16 Kasım 2015 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #4 windows 10 isoları cd şeklinde açıyor zaten otomatik olarak. öyle deneyin birde
A ArnoDorian Hectopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2016 #5 Gabumon dedi: windows 10 isoları cd şeklinde açıyor zaten otomatik olarak. öyle deneyin birde Genişletmek için tıkla... Dosya türü iso değil. MDF. Deamon Tools'u halletim. Ancak bu seferde deamon tools MDF dosyasını MDS görüyor. Bu yüzdün yapamıyorum. Ne yapabilirim?
Gabumon dedi: windows 10 isoları cd şeklinde açıyor zaten otomatik olarak. öyle deneyin birde Genişletmek için tıkla... Dosya türü iso değil. MDF. Deamon Tools'u halletim. Ancak bu seferde deamon tools MDF dosyasını MDS görüyor. Bu yüzdün yapamıyorum. Ne yapabilirim?