aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 23 Ocak 2023 #1 pussedit Watch "pussedit" on Streamable. streamable.com Video edit işinde daha yeniyim. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
pussedit Watch "pussedit" on Streamable. streamable.com Video edit işinde daha yeniyim. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
sarsılmazçelikten Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 905 Çözümler 10 23 Ocak 2023 #2 Devam kat edeceğin çok yol var. Bu işler yapa yapa deneyim öğrenme işleri
Erenqzs Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #3 Geçişler daha iyi olabilir hocam.
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 23 Ocak 2023 #4 Gelişir, bass vuran yerlerde glow ve ufak bir shake efekti kullanabilirsiniz veya geçiş yapabilirsiniz. Sisteminiz yetiyorsa AE kullanmanızı öneririm. Twixtor ile ritime göre güzel şeyler yapabilirsin. Elinize sağlık.
Gelişir, bass vuran yerlerde glow ve ufak bir shake efekti kullanabilirsiniz veya geçiş yapabilirsiniz. Sisteminiz yetiyorsa AE kullanmanızı öneririm. Twixtor ile ritime göre güzel şeyler yapabilirsin. Elinize sağlık.
A ARDASANTANA Picopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #5 mükemmel gelişirse daha da iyi olur
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 23 Ocak 2023 #6 Ben sadece CC gördüm.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 23 Ocak 2023 #7 William Crusader dedi: Ben sadece CC gördüm. Genişletmek için tıkla... Başka ne olmalıydı hocam? Dediğim gibi çok bir bilgim yok video edit konusunda.
William Crusader dedi: Ben sadece CC gördüm. Genişletmek için tıkla... Başka ne olmalıydı hocam? Dediğim gibi çok bir bilgim yok video edit konusunda.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 23 Ocak 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aKuu dedi: Başka ne olmalıydı hocam? Dediğim gibi çok bir bilgim yok video edit konusunda. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi mesela.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aKuu dedi: Başka ne olmalıydı hocam? Dediğim gibi çok bir bilgim yok video edit konusunda. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi mesela.