Death metal önerisi

183844

Kilopat
Aynı Şehinşah Fırtına şarkısındaki Eru'nun verse'ü gibi parçalar önerebilirseniz sevinirim. Birinci önceliğim Türkçe olması ama ingilizce önerilere de açığım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öneriniz için çok teşekkür ederim, gerçekten çok beğendim.
Death metal vocal ama müzik türü trap metal bilgin olsun

Ghostofblu operation deception

7xvn
İlk attığınız şarkı bana çok gitmedi, alttaki attığınız sanırım sanatçıymış, göz atacağım. Öneriniz için teşekkürler. Hala diğer önerilere açığım.

Youtube Music kullanıyorum. Spotify kullanmayı bırakalı bayağı oldu.

Bu arada üstte attığım parçanın kaliteli versiyonunu bulursunuz. Ses kalitesi epey kötüymüş attığımın. Şimdiki ise:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlar tam olarak düz death metal olarak geçmiyorlar. Melodic death, doom death türevlerindeler.

Bu arada üstte attığım parçanın kaliteli versiyonunu bulursunuz. Ses kalitesi epey kötüymüş attığımın. Şimdiki ise:

Bunlar tam olarak düz death metal olarak geçmiyorlar. Melodic death, doom death türevlerindeler.

Attığınız parçaya biraz göz gezdirdim fakat neredeyse hiç vokal göremediğim için bunu da es geçtim. Spotify listeniz falan varsa o da olur, bir şekilde YT Music'e geçiririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı