Death Note benzeri anime önerisi

Bence Light yagamiden daha zeki. Özel gücü de var zekası da. Kesinlikle izleyin çok kalitelidir. Hoşuna gideceğine inanıyorum.
Hocam bi 4 bölüm falan izledim de sarmadı ya. Tür farketmez demiştim ama farkediyormuş. Polisiye öneriniz var mıdır? Mecha robotlu olunca sevemiyorum ben. Evangelionuda sevememiştim.

Hocam bi 4 bölüm falan izledim de sarmadı ya. Tür farketmez demiştim ama farkediyormuş. Polisiye öneriniz var mıdır? Mecha robotlu olunca sevemiyorum ben. Evangelionuda sevememiştim.
Anladım, eğer ana karakterin çok zeki olmasını ve polisiye olmasını istiyorsan monster bakabilirsin.Aklıma gelirse yazarım yine ama monster izlemediysen izle.

Classroom of the elite ve Tomodochi game bakabilirsin. (Polisiye değil)
Son olarak Dr.stone var daha da aklıma gelmiyor. Japonların saf ve pısırık baş karakter aşkından bulunması zor biraz.

Son düzenleme:
Anladım, eğer ana karakterin çok zeki olmasını ve polisiye olmasını istiyorsan monster bakabilirsin.Aklıma gelirse yazarım yine ama monster izlemediysen izle.
Evet duymuştum ama bakmamıştım teşekkürler.

Classroom of the elite ve Tomodochi game bakabilirsin. (Polisiye değil)
İkisini de izledim ama yine de teşekkürler. İlla polisiye şart değil ama mecha robotlu olmasın.

Case Closed yani dedective conan izleyin. Anime time versiyonunu bulursanız ilk 218 bölümü remastered yani daha iyi kalitede izleyebilirsin. Bunun dışında Kindaichi var ama 131 bölümlük ilk sezonun trsi yok. Bunlar çok uzun, kısa bir şey yok mu dersen, Gosick ve Hyouka öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı