wishes ruin life
Picopat
Ana karakter çok zeki olsun yeter. Her türe açığım.
Code geass.Ana karakter çok zeki olsun yeter. Her türe açığım.
Ana karakter Light Yagami gibi zekice hareketler yapıyor mu hocam? Yani düşmanı güçle değilde zekayla mı alt ediyor?Code geass.
Ana karakter Light Yagami gibi zekice hareketler yapıyor mu hocam? Yani düşmanı güçle değil de zekayla mı alt ediyor?
Hocam bi 4 bölüm falan izledim de sarmadı ya. Tür farketmez demiştim ama farkediyormuş. Polisiye öneriniz var mıdır? Mecha robotlu olunca sevemiyorum ben. Evangelionuda sevememiştim.Bence Light yagamiden daha zeki. Özel gücü de var zekası da. Kesinlikle izleyin çok kalitelidir. Hoşuna gideceğine inanıyorum.
Anladım, eğer ana karakterin çok zeki olmasını ve polisiye olmasını istiyorsan monster bakabilirsin.Aklıma gelirse yazarım yine ama monster izlemediysen izle.Hocam bi 4 bölüm falan izledim de sarmadı ya. Tür farketmez demiştim ama farkediyormuş. Polisiye öneriniz var mıdır? Mecha robotlu olunca sevemiyorum ben. Evangelionuda sevememiştim.
Evet duymuştum ama bakmamıştım teşekkürler.Anladım, eğer ana karakterin çok zeki olmasını ve polisiye olmasını istiyorsan monster bakabilirsin.Aklıma gelirse yazarım yine ama monster izlemediysen izle.
İkisini de izledim ama yine de teşekkürler. İlla polisiye şart değil ama mecha robotlu olmasın.Classroom of the elite ve Tomodochi game bakabilirsin. (Polisiye değil)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.