Death Note benzeri anime önerisi

Macnoddle

Decapat
Daha fazla  
Çok yakın zamanda Death Note ve Chainsaw Man bitirdim Death Note bittiği için garip hissediyorum anime izlemeye yeni başladım 2021 de bleach in ilk bölümünün yarısını izleyip kapatmıştım animelerin bana göre olmadığını düşündüm 2024 de Chainsaw Man editi gördüm ve ilgimi çekti izledikten sonra animeye aşık oldum ondan sonra direk Death Note'a başladım ve bittiği zaman boşluğa düştüm nedendir bilmiyorum. Ama kısa ve öz anime söyler mısınız?

Death note benzeri anime olacacağını sanmıyorum. Hell's Paradise, Undead Girl Murder Farce, Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu (Bu biraz uzun), Kiseijuu: Sei no Kakuritsu (bu da biraz mideni bulandırabilir) ve 86: Eighty-Six şu anlık aklıma gelenler bunlar.

Steins Gate izleyebilirsin, kısa ve öz.
Altı üstü 50 bölümcük.

Death note benzeri anime olacacağını sanmıyorum. Hell's Paradise, Undead Girl Murder Farce, Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu (Bu biraz uzun), Kiseijuu: Sei no Kakuritsu (bu da biraz mideni bulandırabilir) ve 86: Eighty-Six şu anlık aklıma gelenler bunlar.

Altı üstü 50 bölümcük.
50 pek de bir şey değil ya izlenir. 36 bölüm death note izleyen rahatlıkla steins gate izler.

Steins gate izleyebilirsin, kısa ve öz.

Death Note benzeri anime olacacağını sanmıyorum. Hell's paradise, undead girl murder farce, mushoku tensei: Isekai ıttara honki dasu (bu biraz uzun), kiseijuu: Sei no kakuritsu (bu da biraz mideni bulandırabilir) ve 86: Eighty-six şu anlık aklıma gelenler bunlar.

Sağ olun hocam iyi sosyaller.

Doğru diyorsun aslında benim hatam. Direkt aklıma steins gate geldi.
Çok kaliteli animedir, zaman bulursam yeniden başlayacağım. YKS dönemine geldiği için 12 bölüm izleyip bırakmıştım, şu an hatırlamıyorum çok. ( iyi ki hatırlamıyorum )
Hocam mideni bulandırabilir derken çok fazla kan falan mı var veya uzuv kopması falan.
Hatırladığım kadarıyla kan, uzuvların kopması ve savaşlar vs. vardı. İlk izlemeye başladığımda direkt 2.dakikasında bırakmıştım. Aradan 1 yıl geçip izleyeme kalktığımda yemek yiyerek izlemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı