Death Note harici anime önerisi

alierenedg16

Decapat
Daha fazla  
Geçen bir konu açtım yeni başlayacaklar için anime önerisi diye. Herkes Death Note yazmış. İzleyeyim dedim 2. bölümünde sıkıldım. Hep bir konuşma var. Artık ölüm listesine bile isim yazmıyor. Ne izleyebilirim? Bir ara Sonic X ve Naruto Dragon Ball Z filan izleyebilirim diye düşünüyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen bir konu açtım yeni başlayacaklar için anime önerisi diye. Herkes Death Note yazmış. İzleyeyim dedim 2. bölümünde sıkıldım. Hep bir konuşma var. Artık ölüm listesine bile isim yazmıyor. Ne izleyebilirim? Bir ara Sonic X ve Naruto Dragon Ball Z filan izleyebilirim diye düşünüyordum.

Erased.
Parasyte.
Demon Slayer.
The god of high school.
+ Cyberpunk edgerunners.
Zombili bir şeyler arıyosan zom 100.

Son düzenleme:

Dragon Ball serisi uzundur ben tüm seriyi bitirdim hiç sıkmıyor çünkü hep bir aksiyon dövüş sahneleri mükemmel bir anime ama tüm seri birbiriyle uyumlu olduğundan ilk seriden başla 1998 yapım olması gerek.

İyide, çabuk sıkılan biriyseniz film izleyin. Diziler hemen ilk iki bölümden olayların içine girmiyor ki. Onlarca anime izledim, Death Note izlediğim en iyilerinden biri. "Deftere isim bile yazılmıyor" artık diyorsun. Demek ki ilk iki bölümden tüm dünyayı yazsın öldürsün kafasındasın. İzlediğin şeyleri bu kadar düz mantık izlersen anlayamazsın hiç bir şey. Bunun dışında, felsefi şeyleri seviyorsan Death Parade izleyebilirsin.

Mangası çok sarmıştı beni animeden sonra manga devam edilebilir.
Mangaka bir yerden sonra sadece para kazanmak için seriye devam etti. Şuan rezalet derecede saçmalamış durumda seri. Yorumlarda tek Allah'ın kulu bile güzel bölümdü demiyor. Bitir artık yeter yazıyorlar sadece.

Mangaka bir yerden sonra sadece para kazanmak için seriye devam etti. Şu an rezalet derecede saçmalamış durumda seri. Yorumlarda tek Allah'ın kulu bile güzel bölümdü demiyor. Bitir artık yeter yazıyorlar sadece.

Ben hiç sıkılmadım okurken animenin finalini görmek zor olur manga oku geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı