eyemdiSt Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #1 Merhaba herkese, ilk defa manga alacağım merakımdan sizce Death Note mi ya da Fullmetal Alchemist mi almalıyım ? Dediğim gibi ilk defa okuyacağım ona göre başka manga önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz yeni başlayanlar için...
Merhaba herkese, ilk defa manga alacağım merakımdan sizce Death Note mi ya da Fullmetal Alchemist mi almalıyım ? Dediğim gibi ilk defa okuyacağım ona göre başka manga önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz yeni başlayanlar için...
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 14 Şubat 2022 #2 Fullmetal alchemist bana kalırsa, seraph of the end ve demon Slayer'a da bakabilirsin.
eyemdiSt Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #3 448762 dedi: Fullmetal alchemist bana kalırsa, seraph of the end ve demon Slayer'a da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler demon slayer i biliyorum seraph of the end de hoşuma gitti ben fullmetal alchemist le başlarım.
448762 dedi: Fullmetal alchemist bana kalırsa, seraph of the end ve demon Slayer'a da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler demon slayer i biliyorum seraph of the end de hoşuma gitti ben fullmetal alchemist le başlarım.