DS4Windows programını denediniz mi?Death Stranding'e giriyorum Epic'ten ama bir türlü oyun kolunu bağlayamıyorum. (kol çakma PS4 kolu)
Nasıl bağlayabilirim?
DS4Windows programını denediniz mi?
Dualshock'lar resmi olarak Windows'ta destekli olmadığı için 3. parti yazılım olmadan çalışmıyorlar, oyüzden bu yazılıma ihtiyacınız var.Onu bilmiyorum nasıl yapacağım.
DualShock'lar resmi olarak Windows'ta destekli olmadığı için 3. parti yazılım olmadan çalışmıyorlar, o yüzden bu yazılıma ihtiyacınız var.
Bu rehber işinize yarar sanırım:
Rehber: Dualshock 4'ü PC'ye bağlama ve ışığını ayarlama
Arkadaşlar öncelikle dosya indirmemiz gerekiyor. Eğer işletim sisteminiz 64 Bit ise bu, 32 Bit ise bu linkten ZIP dosyasını indirip klasöre çıkart deyin. Karşımıza böyle bir klasör çıkacak. Bu klasörü açın. Daha sonra karşımıza böyle dosyalar çıkacak. Bu dosyalardan işaretlemiş olduğum...www.technopat.net
Steam için ise kendi uygulamasında bir yazılımı bulunuyor. Oyunu Steam'e "Steam dışı oyun." olarak ekleyip açarsanızda faydalanabilirsiniz.
DualShock'lar resmi olarak Windows'ta destekli olmadığı için 3. parti yazılım olmadan çalışmıyorlar, o yüzden bu yazılıma ihtiyacınız var.
Bu rehber işinize yarar sanırım:
Rehber: Dualshock 4'ü PC'ye bağlama ve ışığını ayarlama
Arkadaşlar öncelikle dosya indirmemiz gerekiyor. Eğer işletim sisteminiz 64 Bit ise bu, 32 Bit ise bu linkten ZIP dosyasını indirip klasöre çıkart deyin. Karşımıza böyle bir klasör çıkacak. Bu klasörü açın. Daha sonra karşımıza böyle dosyalar çıkacak. Bu dosyalardan işaretlemiş olduğum...www.technopat.net
Steam için ise kendi uygulamasında bir yazılımı bulunuyor. Oyunu Steam'e "Steam dışı oyun." olarak ekleyip açarsanızda faydalanabilirsiniz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.