Death Stranding merdiven nasıl alınır?

• Konuyu başlatan ekran
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.080
Makaleler
1
Arkadaşlar merdiveni nereden alacağımı bilen var mı? Daha bölüm 2 deyim. Daha oyuna alışamadım bir şeylerin kafama oturması biraz zaman alacak gibi😀😀😀 kay betim merdiveni nereden alacağım acaba?

İstasyon tam olarak neresi acaba?
Oynayalı aylar olduğu için ben de pek hatırlamıyorum. Her hangi şehir veya küçük evler diyebilirim. Küçük evlerde üretim biraz daha kısıtlı oluyor. Şehirlerde araç falan da üretebilirsin. Durup dururken oturduğun yerden kendin üretemezsin yani merdiveni. Sigara çöp atma kutusu gibi şeylere benziyorlar hatta.

Oynayalı aylar olduğu için ben de pek hatırlamıyorum. Her hangi şehir veya küçük evler diyebilirim. Küçük evlerde üretim biraz daha kısıtlı oluyor. Şehirlerde araç falan da üretebilirsin. Durup dururken oturduğun yerden kendin üretemezsin yani merdiveni. Sigara çöp atma kutusu gibi şeylere benziyorlar hatta.

Bir de merdiveni bir yere koyduktan sonra merdiveni geri ala (options a basılı tutarak) basınca merdiven yok oluyor.

Bir de merdiveni bir yere koyduktan sonra merdiveni geri ala (options a basılı tutarak) basınca merdiven yok oluyor.
Eğer üzerinden bir kez bile geçerseniz tekrar alınamıyor. Sökerseniz de yok etmiş oluyorsunuz. Eğer yanlışlıkla koyduysanız veya istediğiniz gibi ayarlayamadıysanız üzerine çıkamadan geri al demeniz gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı