ibrahimblacksmith Femtopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 Death Stranding normal sürümü Epic'te bedavaydı indirdim. DC versiyonu şu an indirimli olarak 197 TL gözüküyor. Fakat DC eklenti olarak 49 lira. Ben sadece eklentiyi alıp şu an yüklediğim normal sürüme kurabilir miyim?
Death Stranding normal sürümü Epic'te bedavaydı indirdim. DC versiyonu şu an indirimli olarak 197 TL gözüküyor. Fakat DC eklenti olarak 49 lira. Ben sadece eklentiyi alıp şu an yüklediğim normal sürüme kurabilir miyim?
anonymokey Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 379 Çözümler 3 21 Mayıs 2023 #2 Hayır, kuramazsın. Ayrı oyun olarak tekrar indireceksin ve istasyonlardan oyun kaydını DC sürümüne aktaracaksın.
Hayır, kuramazsın. Ayrı oyun olarak tekrar indireceksin ve istasyonlardan oyun kaydını DC sürümüne aktaracaksın.
ibrahimblacksmith Femtopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 Oyuna daha hiç girmedim zaten şu an yükleme aşamasında. İptal edip DC versiyonunu almak daha mantıklı olacak gibi. Teşekkür ederim.
Oyuna daha hiç girmedim zaten şu an yükleme aşamasında. İptal edip DC versiyonunu almak daha mantıklı olacak gibi. Teşekkür ederim.