Başlıkta belirttiğim gibi şu an alınır mı? Bu diğer oyuncuların yaptığı geliştirmeler direkt kolaylık sağlayıp oyunu basitleştirirse keyfini alabilir miyim yine de?
Yine de sıkabiliyor. Çünkü oraya koşuyorsun kargo alıyorsun buraya koşuyorsun kargo bırakıyorsun. Oyunda gözlemlediğim tek eksi bu. Kojima`ya olan saygımdan ve hikayenin güzelliğinden sonuna kadar oynadım. Ama bir yerden sonra sıkıyor dediğim gibi.
Belli bir yerden sonra sıkar eğer açık dünya da oynayacaksan. Hikayesi güzel ama çabuk unutulan bir oyun oldu. Kargoculuk sıkıcı bir iştir oyunlarda. Bunu bu şekilde koymaları oyundan soğutmaya sebep oluyor.
Hmm biraz daha düşünmem gerekiyor, gibi gözüktü gözüme. Aslında şuan fiyat olarak iyi düşmüş ondan dolayı almaya yeltendim ama. Olmadı başka bir oyun bakayım.
Hmm biraz daha düşünmem gerekiyor, gibi gözüktü gözüme. Aslında şuan fiyat olarak iyi düşmüş ondan dolayı almaya yeltendim ama. Olmadı başka bir oyun bakayım.
Marvel spidermani düşünüyorum rdr şuan için pahalı evlilik sürecindeyim çok harcama yapmamaya çalışıyorum. Malum 1 hafta kaldı sonra freeyiz allahın izniyle