Death Stranding vs Days Gone vs Hitman 3

Hezo

Centipat
Daha fazla  
PS Store da indirimler yenilendi ve aklımda bazı oyunlar var onlar şunanlar 600 TL Days Gone 864 TL WEE2K24 999TL Hitman 3 ve 699TL Dead strending sizce hangisini almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben olsam Hitman alırdım ama herkesin kendi tercihi tabii.

Üçünü de oynadım

Days Gone yarıda bitirdim, beni sarmadı, hikayesini merak etmedim yoksa güzel oyundu. Boş bir zamanımda tekrar oynarım.

Hitman 3, güzeldi, hatta zevkine hep çatışmaya girerdim, gizlilik pek tercih etmezdim. Hitman 1 diğerlerine nazaran daha iyiydi, sonra 3, sonra 2. yani 1'den sırna 2 de sıkılabilirsin ama ben bitirdim.

Days Gone, herkese hitap etmeyebilir. Misal çoğu kişi hikayeyi beğenmiyor. Ben de hikaye çok sarmadı, pek sonunu merak etmedim ama oynanış çok güzeldi. Animasyonlar, grafik paletleri... Bence aralarında en güzeli Days Gone'dü. Hele o sürüler yok muydu

Death Stranding oynamanızı tavsiye ederim böyle bir tecrubeyi başka bir oyunda bulamazsınız.

Death Stranding. -> Sıkıcı bir oyun fakat inanilmaz bir atmosferi ve hikayesi var. Bir oyundan ziyade sanat/deneyim.

Days Gone-> Hikayesi eh fakat combat müthiş cidden cok egleniyorsunuz. Motor sürmek de keyifli uzmez bence.

Hitman 3-> Stratejik bir oyun eger seviyorsaniz bu tür akar.

Bence Death Stranding ama size kalmis.

Death Stranding oynamanızı tavsiye ederim böyle bir tecrubeyi başka bir oyunda bulamazsınız.

Şu anda Dead stranding ve WWE2K24 arasında gidip geliyorum sizce Hagi'si daha mantıklı?

Şu anda Dead stranding ve WWE2K24 arasında gidip geliyorum sizce Hagi'si daha mantıklı?

Bu oyunu oynadım ve çok ilginç hikayesi var. Başlarda biraz sıkıcı olsada ilerledikçe sıkıcılığı gidiyor köprü kurarak diğer oyuncuların yardımlarıyla herşey güzelleşiyor. Diğer oyuna gelirsek hiç oynamadım hikayesel birşeyi olduğunu da sanmıyorum. Kişisel zevk bu kaldı ki spor oyunları genel olarak birbirine benziyor. Dead stranding gibi bir oyunu başka bir oyunda bulamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…