U Umutmeister Ziyaretçi 31 Temmuz 2016 #11 RadaS dedi: Kolu aşağıda olduğu için uyuşuyorsa(doğru söylüyorsun olabilir.) kolunu birazcık daha aşağı indirmesinin yararı olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Doğru yanlış yazmışım, tam tersi olması gerekiyor.
RadaS dedi: Kolu aşağıda olduğu için uyuşuyorsa(doğru söylüyorsun olabilir.) kolunu birazcık daha aşağı indirmesinin yararı olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Doğru yanlış yazmışım, tam tersi olması gerekiyor.
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 1 Ağustos 2016 #12 Steelseries dene. Ergonomileri Razer'den farklı. Link:STEELSERIES Kinzu V3 Kırmızı Oyuncu Mouse, Fiyat: 68 TL. Fiyat da uygun.
Steelseries dene. Ergonomileri Razer'den farklı. Link:STEELSERIES Kinzu V3 Kırmızı Oyuncu Mouse, Fiyat: 68 TL. Fiyat da uygun.
E Enes A Hectopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 14 18 Ağustos 2016 #13 Beyler doktora artık gidecektim falan boşver dedim daha iyi oldu demekki mouse un aldığı hasar üreticiden veya tüketicinin yanlış kullanımı.İyi günler
Beyler doktora artık gidecektim falan boşver dedim daha iyi oldu demekki mouse un aldığı hasar üreticiden veya tüketicinin yanlış kullanımı.İyi günler