Deathadder Elite(2016) Synapse Ayar Değiştirme Sorunu

erdemlee

Megapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben Razer Deathadder Elite fare almıştım 1 aydır sorunsuz kullanıyordum ama son 2 gündür ne yaptıysam yapayım program fareyi görüyor ama hiçbir şekilde farenin ayarlarını değiştirmiyorum. Dpi 800 de kaldı değiştiremiyorum, ışıklandırmaları kontrol edemiyorum kısacası program üzerinden hiçbir şekilde ayar veremiyorum fareye. Yazılımı sildiğimde farenin üzerinde DPI değiştirme seçeneklerinden değiştirebiliyorum program varken cevap vermiyor fare. Ayrıca Razer Blackwidow klavye de var. Onu taktığımda bütün ayarlarını değiştirebiliyorum sorunum sadece fare ile ilgili.Format attım, programı silip yükledim, yönetici olarak çalıştırdım, aygıt yöneticisinden fareyi kaldırıp tekrar taktım, farklı portları denedim, dil seçenekleriyle ilgili olabilir diye hepsini İngilizce yaptım yine değişen bir şey olmadı. Fare darbe de almadı yani.
Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse yeni hocam bug olmustur synapse den bug bildirip derdini anlat. Guncelleme ile duzeltirler. Bende de elite var bende de kalibrasyon problemi var . Kalibre ediyorum pc tekrar acildiginda kalibrasyon ayari duruyor fakat lift off distance artmis oluyor bu yuzden deathadder chroma kullaniyorum. Bug raparu ettim bir kac kere ses yok bekliyorum.

Konu hortlamış oldu fakat yaşadığım sorun tam olarak bu. Çözümünü günlerdir bulamadım. Format attım farklı hesaplar denedim sonuç hüsran.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı