K Kraltrx Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 297 2 Mayıs 2020 #1 Deathadder Elite V2 mi SteelSeries senseiten mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2020
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.487 Çözümler 5 Yer Antalya 2 Mayıs 2020 #2 İkiside iyidir ama Deathadder V2, skatez, kablo ve ağırlık açısından daha iyidir.
S Seeker Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #3 tutuş şekline bağlı. Sen ne şekilde tutuyorsun ?
K Kraltrx Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 297 3 Mayıs 2020 #4 Komple elimi koyuyorum hocam. Seeker dedi: Tutuş şekline bağlı. Sen ne şekilde tutuyorsun? Genişletmek için tıkla... galiba razerı alırım ya ornata chrome almayı düşünüyorum yazılımı aynı olur hem
Komple elimi koyuyorum hocam. Seeker dedi: Tutuş şekline bağlı. Sen ne şekilde tutuyorsun? Genişletmek için tıkla... galiba razerı alırım ya ornata chrome almayı düşünüyorum yazılımı aynı olur hem
S Seeker Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #5 Bir karara vardın mı ? Bende ikisi arasında kaldım ama henüz karar veremedim senin deneme şansın oldu mu ?
Bir karara vardın mı ? Bende ikisi arasında kaldım ama henüz karar veremedim senin deneme şansın oldu mu ?
S Seeker Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #7 Neden yani ? Bende çok karasız kaldım
K Kraltrx Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 297 11 Mayıs 2020 #8 Seeker dedi: Neden yani? Bende çok karasız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam daha iyi eğer solaksanız senseiten alın DeathAdder sağ ele aşırı uyumluymuş ve kablo hissiyatı vermiyormuş ve DeathAdder V2 yeni bir mouse daha iyi yani bence ama sizin tercihinize göre özellikleri yazıyor sitelerinde.
Seeker dedi: Neden yani? Bende çok karasız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam daha iyi eğer solaksanız senseiten alın DeathAdder sağ ele aşırı uyumluymuş ve kablo hissiyatı vermiyormuş ve DeathAdder V2 yeni bir mouse daha iyi yani bence ama sizin tercihinize göre özellikleri yazıyor sitelerinde.
S Seeker Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #9 Ben sağ elle kullanıyorum fakat malum virüsten dolayı gidip deneme şansım yok ve ankarada oturuyorum zaten razeri deneyebileceğim bir yer yok malesef
Ben sağ elle kullanıyorum fakat malum virüsten dolayı gidip deneme şansım yok ve ankarada oturuyorum zaten razeri deneyebileceğim bir yer yok malesef
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.592 Çözümler 1 Yer Aydın 11 Mayıs 2020 #10 DeathAdder Elite V2 öneririm Razer mouse konusunda bayağı iyi normal Elite kullanıyorum çok memnunum.
DeathAdder Elite V2 öneririm Razer mouse konusunda bayağı iyi normal Elite kullanıyorum çok memnunum.