DeathAdder Essential hala alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)
Eski bir model olduğunu biliyorum fakat elim 18 santim olduğu için bunu tercih etmek zorundayım sanırım. Sensörü sorunlu mu? Tutuşum palm>fingertip genelde. Eğer sensörü sorunluysa almayacağım. Tahminimce ( CS:GO tarzı) oyunlarda sorun çıkartmaz. Sonuçta Razer Mouse'ları kaliteli. Bu arada 230 TL'ye geliyor fiyat olarak.

Palm için bunlara bakabilirsin.

DeathAdder essential kötü mü peki ? Eğer Essential alınmaz diyorsanız Viper mini var aklımda. Bu arada G300S üzerinde deneme yaptım boyutları yakın olduğu için. Rahat ediyorum G300S'te. Ama tutuşumu gözlemlediğimde Fingertip'e daha yakın duruyor.
@Kwak Hocam bir bilginiz var mı ?

Son düzenleme:
DeathAdder essential kötü mü peki? Eğer essential alınmaz diyorsanız Viper mini var aklımda. Bu arada G300s üzerinde deneme yaptım boyutları yakın olduğu için. Rahat ediyorum G300S'te. Ama tutuşumu gözlemlediğimde Fingertip'e daha yakın duruyor.

Essential eski bir mouse eğer fingertip de rahat ediyorsanız Viper mini ya da DeathAdder V2 mini alabilirsiniz.
Ama küçük oldukları için palm tutamazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı