DeathAdder fare yerine claw kullanılırsa tuşlara istemsiz basılır mı?

maviplanet

Hectopat
Size bir şey daha sorayım. Elim 18cm orta veya ufak sınıfında. Evde DeathAdder 3.5 mouse kullanıyorum. Oyun oynarken istemsiz orta parmağım sağ klik tuşuna basıyor. Dün deather Essential diye kenarda duran bir mosumuz vardı onu kurdum. Onda daha da arttı klik yapma durumu. İşaret parmağımla kavrayınca orta parmak sanırımsam boşa düşüp ara ara klik basıyor.

İş yerinde Lenovo'nın claw grip mouse var. Oyun oynamıyorum ama sabahtan akşama kadar elimde ve hiç sağ klik basma durumu olmuyor. Lenovo ufak zaten ve ele oturuyor ve claw kullanılıyor.

Ben oyun için palm tutuş almak niyetindeyim ama ergo mouselarda yine sağ klik basma durumum olabilir sanırım. Acaba claw mı denesem? Dün oyun oynarken istemsiz kliklemeler beni çok rahatsız etti.
Ogm Pro V2 hani karışık tutuş yapılabiliyor ya 18cm el için rahat oturur mu acaba?

Sayın medaratörler; bu soruyu konu olarak açma ihtiyacı olsa zaten açardım. Ama ben ogm Pro v2'yi kullanan arkadaşa sormak ve onun deneyiminden istifade etmek istedim. Bu soru kişiye özel soruldu ama siz sorumu beğenmeyip genele açtınız. Forumda zaten özel mesaj sistemi olsa ben bu soruyu ogm fareyi kullanan şahsa direk sorar boşa yer işgal etmezdim.

Tamam konuyu buraya taşıdınız, ama benim rızamı almadınız ve beni mecburi onaya mahkum ettiniz. Uyguladığınız sistem; ya sev ya terk et mecburi düzenidir. Ben bu düzeni kabul etmiyorum. Bu forumu severek kullanıyorum. Bizi küstürmeyin.

Fazla ca müdahale ediyorsunuz medarasyon ekibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı