İlk versiyonunu kullandım ve hoşuma gitti. Bu fiyatlarda başka mouse bakmalı mıyım yoksa bu modeli alınır mı? Aklımda Rival3 modeli de var açıkçası. Bir de gameofzone diye bir site de satılıyor 500 TL fiyatla. Site güvenilir midir?
Macro kullanıyosan steelseries bulaşma. Satıldıktan sonra çöp hale geldi uygulaması. Ben de gidip Deathadder V2 aldım. Synapse yazılımı gayet stabil macro konusunda.
Deathadder v2 candır. Bence özellikleri bir çok fareye göre halen önde bir model. Bir önceki modeli gibi bunu da yıllar kolay kolay eskitemeyecek gibi. Bir öncekinden alışkınsın zaten sanırım boyutu ve asimetrik yapısına.
Bir de şöyle çektiğim sanatsal bir fotoğrafını atayım
Deathadder v2 candır. Bence özellikleri bir çok fareye göre halen önde bir model. Bir önceki modeli gibi bunu da yıllar kolay kolay eskitemeyecek gibi. Bir öncekinden alışkınsın zaten sanırım boyutu ve asimetrik yapısına.
Bir de şöyle çektiğim sanatsal bir fotoğrafını atayım
Hocam askerdeyim gelince sistem toplamak istiyorum fotoğrafa bakınca özendim vallahi Klavye konusunda özelden bilgi verebilir misin güzel duruyor fotoğrafta.
Hocam askerdeyim gelince sistem toplamak istiyorum fotoğrafa bakınca özendim vallahi Klavye konusunda özelden bilgi verebilir misin güzel duruyor fotoğrafta.
Tabi her zaman yardımcı olmaya hazırım. Forum kuralları gereği özelden iletişime geçmemiz mute sebebi bu arada. Genel olarak her konuda yardımcı olmaya çalışırım kardeşim.
Hocam fotoğraf efsane duruyor nasipse bende şöyle bir sistem yapmak istiyorum. Bu arada gameofzone sitesi güvenilir midir bilgin var mı ona göre oradan sipariş vericem ürünü? Birde klavye modeli nedir paylaşabilir misin ?
Tabi her zaman yardımcı olmaya hazırım. Forum kuralları gereği özelden iletişime geçmemiz mute sebebi bu arada. Genel olarak her konuda yardımcı olmaya çalışırım kardeşim.
Hocam fotoğraf efsane duruyor nasipse bende şöyle bir sistem yapmak istiyorum. Bu arada gameofzone sitesi güvenilir midir bilgin var mı ona göre oradan sipariş vericem ürünü? Birde klavye modeli nedir paylaşabilir misin ?
Teşekkürler. Ben de zamanla adım adım ekleye ekleye bu hale getirdim. Sana da kısmet olur inşallah.
Gameofzone ile ilgili birkaç kişi forumda yazmıştı ama devamında güvenilir diye bir yoruma hiç denk gelmedim. Forumda bir arama yap dilersen. Senin gibi soranlar vardı çünkü.