M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.758 Çözümler 10 4 Mayıs 2022 #1 Bu sorunu yaşayan birkaç kullanıcı gördüm. Mesela bununla aynı sorunum. Mouse aygıt yöneticisin de hem klavye, hem de mouse olarak gözüküyor nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Bu sorunu yaşayan birkaç kullanıcı gördüm. Mesela bununla aynı sorunum. Mouse aygıt yöneticisin de hem klavye, hem de mouse olarak gözüküyor nasıl çözebilirim?
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 4 Mayıs 2022 #2 Mert1337 dedi: Bu sorunu yaşayan birkaç kullanıcı gördüm. Mesela bununla aynı sorunum. Mouse aygıt yöneticisin de hem klavye, hem de mouse olarak gözüküyor nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1377629 Genişletmek için tıkla... Cihazı kaldır yapınca mouse bağlantısı gidiyor mu? Artı 0 Eksi
Mert1337 dedi: Bu sorunu yaşayan birkaç kullanıcı gördüm. Mesela bununla aynı sorunum. Mouse aygıt yöneticisin de hem klavye, hem de mouse olarak gözüküyor nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1377629 Genişletmek için tıkla... Cihazı kaldır yapınca mouse bağlantısı gidiyor mu?
KS KS M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.758 Çözümler 10 4 Mayıs 2022 #3 OverRar00 dedi: Cihazı kaldır yapınca mouse bağlantısı gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Neden haha attınız? Artı 0 Eksi
OverRar00 dedi: Cihazı kaldır yapınca mouse bağlantısı gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Neden haha attınız?
M Mr. Heisenberg Centipat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #4 Aynı sorun bende de var Razer viper mini kullanıyorum ve bu şekilde klavyeler kısmında gözüküyor en kötüsü de pcyi açtığımda ya klavye ya da mouse çalışmıyor usbden söküp takmam gerekiyor her açtığımda. Umarım bi çözümü vardır. Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var Razer viper mini kullanıyorum ve bu şekilde klavyeler kısmında gözüküyor en kötüsü de pcyi açtığımda ya klavye ya da mouse çalışmıyor usbden söküp takmam gerekiyor her açtığımda. Umarım bi çözümü vardır.