DeathAdder V2 Mini 16 cm ele uygun mu?

lAlpertunga

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, Şu an aktif olarak Bloody A90lk model mouse kullanmaktayım lakin elime biraz kaba duruyor 2 yıldan beri kullanmaktayım. Elim parmak ucumdan bileğime kadar 16 cm yapıyor. Mouse değiştirmeyi düşünüyorum alacağım mouse modeli: Razer DeathAdder V2 Mini. Sizce elime uygun olur mu? Düşünceleriniz benim için çok önemli yardımcı olmanızı rica ederiz.

Saygılarımla,

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim faremde bir sorun yoktu, sorun yaşayanlar da var tabii. Deneyimlemediğim için bir şey söyleyemeyeceğim. Yine de çözümler de var internette, mousepad kalibrasyonu ve sensöre bant yapıştırmak gibi.

Benim faremde bir sorun yoktu, sorun yaşayanlar da var tabii. Deneyimlemediğim için bir şey söyleyemeyeceğim. Yine de çözümler de var internette, mouse pad kalibrasyonu ve sensöre bant yapıştırmak gibi.

Hocam ben yanlış ürün mü aldım bu V2 mini değil mi ya?
Sanırım siparişi yanlış vermişim aşağıda ki ile güncelledim doğru olanı galiba artık.

Son düzenleme:
Hocam ben yanlış ürün mü aldım bu V2 mini değil mi ya?
Sanırım siparişi yanlış vermişim aşağıda ki ile güncelledim doğru olanı galiba artık.
Mouselar olur. Daha ucuza alabilirsin.

Mouselar olur. Daha ucuza alabilirsin.
Hocam siparişini çoktan geçmiştim varsın 70 TL fazla olsun yapacak bir şey yok artık. Umarım güzel bir Mouse'dir. İade etmek istemiyorum açıkçası vaktim olmuyor pek :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı