Akitawz Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 15 buçuk CM kadar el uzunluğum var. DeathAdder V2 Mini taşma yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Hocam konudan bağımsız ben geçen hafta Viper Ultimate aldım aşırı iyi eğer imkanınız var ise tavsiye ederim.
Hocam konudan bağımsız ben geçen hafta Viper Ultimate aldım aşırı iyi eğer imkanınız var ise tavsiye ederim.
Akitawz Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 draftleet dedi: Hocam konudan bağımsız ben geçen hafta Viper Ultimate aldım aşırı iyi eğer imkanınız var ise tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... çok pahalı ya 1200 civarlarına inmesi muhtemel olan bi razer mouseı var mıdır peki
draftleet dedi: Hocam konudan bağımsız ben geçen hafta Viper Ultimate aldım aşırı iyi eğer imkanınız var ise tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... çok pahalı ya 1200 civarlarına inmesi muhtemel olan bi razer mouseı var mıdır peki
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 Hocam kablosuz imkanınız var ise üzerine biraz daha koyarak almanızı tavsiye ederim aşırı rahatlatır sizi.
Hocam kablosuz imkanınız var ise üzerine biraz daha koyarak almanızı tavsiye ederim aşırı rahatlatır sizi.