cancl7 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #11 Everythink dedi: pişman etmez değil mi çünkü bir daha fare alabileceğimi sanmıyorum Genişletmek için tıkla... memnun musun UmuTese4 dedi: Viper Mini + QCK kullanıyorum mouse beni gayet memnun etti elim 17 cm. Genişletmek için tıkla... memnun musun
Everythink dedi: pişman etmez değil mi çünkü bir daha fare alabileceğimi sanmıyorum Genişletmek için tıkla... memnun musun UmuTese4 dedi: Viper Mini + QCK kullanıyorum mouse beni gayet memnun etti elim 17 cm. Genişletmek için tıkla... memnun musun
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 17 Nisan 2022 #12 @İbrahimcancl V2 mini aldım acayip memnunum elim büyük olmasına rağmen alıştım hafif sanki elinin altında hiçbir şey yok gibi.
@İbrahimcancl V2 mini aldım acayip memnunum elim büyük olmasına rağmen alıştım hafif sanki elinin altında hiçbir şey yok gibi.
cancl7 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #13 Everythink dedi: @İbrahimcancl V2 mini aldım acayip memnunum elim büyük olmasına rağmen alıştım hafif sanki elinin altında hiçbir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... Razer Deathadder V2 almayı planlıyodum ama sanki o kadar para vermeye gerek yok gibi v2 minide alsam memnun kalırım galiba.
Everythink dedi: @İbrahimcancl V2 mini aldım acayip memnunum elim büyük olmasına rağmen alıştım hafif sanki elinin altında hiçbir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... Razer Deathadder V2 almayı planlıyodum ama sanki o kadar para vermeye gerek yok gibi v2 minide alsam memnun kalırım galiba.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 17 Nisan 2022 #14 cancl7 dedi: Razer DeathAdder V2 almayı planlıyordum ama sanki o kadar para vermeye gerek yok gibi V2 mini de alsam memnun kalırım galiba. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre en iyisi bu bence.
cancl7 dedi: Razer DeathAdder V2 almayı planlıyordum ama sanki o kadar para vermeye gerek yok gibi V2 mini de alsam memnun kalırım galiba. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre en iyisi bu bence.
cancl7 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #15 Everythink dedi: Fiyatına göre en iyisi bu bence. Genişletmek için tıkla... mausepad olarak ne kullanıyorsunuz veya ne önerirsiniz
Everythink dedi: Fiyatına göre en iyisi bu bence. Genişletmek için tıkla... mausepad olarak ne kullanıyorsunuz veya ne önerirsiniz
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 17 Nisan 2022 #16 cancl7 dedi: Mouse pad olarak ne kullanıyorsunuz veya ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Mouse pad olarak kesinlikle https://www.hepsiburada.com/xrades-...O6BX?magaza=Xrades&url_src=and-product-detail bunun büyük versiyonunu öneririm yıkanması kolay üstünde ki baskı çok iyi kayma hissi mükemmel.
cancl7 dedi: Mouse pad olarak ne kullanıyorsunuz veya ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Mouse pad olarak kesinlikle https://www.hepsiburada.com/xrades-...O6BX?magaza=Xrades&url_src=and-product-detail bunun büyük versiyonunu öneririm yıkanması kolay üstünde ki baskı çok iyi kayma hissi mükemmel.
cancl7 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #17 Everythink dedi: Mouse pad olarak kesinlikle https://www.hepsiburada.com/xrades-...O6BX?magaza=Xrades&url_src=and-product-detail bunun büyük versiyonunu öneririm yıkanması kolay üstünde ki baskı çok iyi kayma hissi mükemmel. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkür ederim Xrades marka güzel heralde
Everythink dedi: Mouse pad olarak kesinlikle https://www.hepsiburada.com/xrades-...O6BX?magaza=Xrades&url_src=and-product-detail bunun büyük versiyonunu öneririm yıkanması kolay üstünde ki baskı çok iyi kayma hissi mükemmel. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkür ederim Xrades marka güzel heralde
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 18 Nisan 2022 #18 cancl7 dedi: Tamam teşekkür ederim. xrades marka güzel herhalde Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi bunu kullanıyor kaliteli marka üzmez.
cancl7 dedi: Tamam teşekkür ederim. xrades marka güzel herhalde Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi bunu kullanıyor kaliteli marka üzmez.
cancl7 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 470 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #19 Everythink dedi: Çoğu kişi bunu kullanıyor kaliteli marka üzmez. Genişletmek için tıkla... sizin o attığınız linkteki desenli ve çok renkli sevmedim siyah modeli var mı
Everythink dedi: Çoğu kişi bunu kullanıyor kaliteli marka üzmez. Genişletmek için tıkla... sizin o attığınız linkteki desenli ve çok renkli sevmedim siyah modeli var mı