jrayn Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 225 8 Şubat 2022 #1 Evet merhaba arkadaşlar, bunlardan birini almayı düşünüyorum. Genelde claw tutuyorum oyunlarda elim kücük olarak geçiyor sizce hangısıdır en iyisi? Valorant, Rust, FiveM oynuyorum.
Evet merhaba arkadaşlar, bunlardan birini almayı düşünüyorum. Genelde claw tutuyorum oyunlarda elim kücük olarak geçiyor sizce hangısıdır en iyisi? Valorant, Rust, FiveM oynuyorum.
JellyRick Decapat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #2 Rival 3. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2022
jrayn Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 225 8 Şubat 2022 #3 JellyRick dedi: Rival 3. Genişletmek için tıkla... Kesin mi diyorsun dostum DeathAdder V2 Mini diye düşünüyordum.
JellyRick dedi: Rival 3. Genişletmek için tıkla... Kesin mi diyorsun dostum DeathAdder V2 Mini diye düşünüyordum.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.280 Makaleler 3 Çözümler 61 8 Şubat 2022 #4 jrayn dedi: Kesin mi diyorsun dostum DeathAdder V2 Mini diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... DeathAdder al.
jrayn dedi: Kesin mi diyorsun dostum DeathAdder V2 Mini diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... DeathAdder al.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #5 Viper Mini al claw tutuş için en mantıklı mouse kendisi.
iJAWS Megapat Katılım 21 Eylül 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #6 F/P olarak düşünürsek Razer DeathAdder V2 Mini 200₺ ama aynı fiyata Viper Mini bulabilirsen tercihini bundan yana yap derim.
F/P olarak düşünürsek Razer DeathAdder V2 Mini 200₺ ama aynı fiyata Viper Mini bulabilirsen tercihini bundan yana yap derim.
jrayn Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 225 8 Şubat 2022 #7 iJAWS dedi: F/P olarak düşünürsek Razer DeathAdder V2 Mini 200₺ ama aynı fiyata Viper Mini bulabilirsen tercihini bundan yana yap derim. Genişletmek için tıkla... Ben alırım almasınada dostum herkes farklı bir şey diyor emin olamadım.
iJAWS dedi: F/P olarak düşünürsek Razer DeathAdder V2 Mini 200₺ ama aynı fiyata Viper Mini bulabilirsen tercihini bundan yana yap derim. Genişletmek için tıkla... Ben alırım almasınada dostum herkes farklı bir şey diyor emin olamadım.
iJAWS Megapat Katılım 21 Eylül 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #8 jrayn dedi: Ben alırım almasınada dostum herkes farklı bir şey diyor emin olamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman Viper Mini alabilirsin.
jrayn dedi: Ben alırım almasınada dostum herkes farklı bir şey diyor emin olamadım. Genişletmek için tıkla... O zaman Viper Mini alabilirsin.
jrayn Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 225 8 Şubat 2022 #9 Başkasını öneren yoksa Viper Mini alacağım ben DeathAdder diye düşündüm ama siz Viper Mini diyorsanız onu alayım.
Başkasını öneren yoksa Viper Mini alacağım ben DeathAdder diye düşündüm ama siz Viper Mini diyorsanız onu alayım.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.785 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #10 jrayn dedi: Başkasını öneren yoksa Viper Mini alacağım ben DeathAdder diye düşündüm ama siz Viper Mini diyorsanız onu alayım. Genişletmek için tıkla... Claw DeathAdder için uygun değil Viper Mini alın.
jrayn dedi: Başkasını öneren yoksa Viper Mini alacağım ben DeathAdder diye düşündüm ama siz Viper Mini diyorsanız onu alayım. Genişletmek için tıkla... Claw DeathAdder için uygun değil Viper Mini alın.