tyhke Hectopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 396 Çözümler 2 7 Şubat 2022 #1 Bugün mouse elime ulaştı, yalnız sağ tık aşırı hassas. Bir de mouse biraz küçük olduğu için hem orta hem yüzük parmağım sağ tıkın üstüne geldiği için, sık sık sağ tıka basıyorum istemeden. Acaba bende mi durum böyle yoksa farenin kendisi mi hassas? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2022
Bugün mouse elime ulaştı, yalnız sağ tık aşırı hassas. Bir de mouse biraz küçük olduğu için hem orta hem yüzük parmağım sağ tıkın üstüne geldiği için, sık sık sağ tıka basıyorum istemeden. Acaba bende mi durum böyle yoksa farenin kendisi mi hassas?
Alte Mariner Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.312 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #2 Razer Basilisk'ten geçtim, bende de aynı durum yaşandı fakat bir kaç gün sonra alıştım. Haliyle daha küçük bir mouse.
Razer Basilisk'ten geçtim, bende de aynı durum yaşandı fakat bir kaç gün sonra alıştım. Haliyle daha küçük bir mouse.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #3 Mausun ayarlarını Razer Synapse ile yapmayı dene.
tyhke Hectopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 396 Çözümler 2 7 Şubat 2022 #4 THE WATCHER dedi: Mausun ayarlarını Razer Synapse ile yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Synapse yüklü zaten de, hassasiyet ayarlama falan mı var? Ayarları dediğin nedir?
THE WATCHER dedi: Mausun ayarlarını Razer Synapse ile yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Synapse yüklü zaten de, hassasiyet ayarlama falan mı var? Ayarları dediğin nedir?
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #5 tyhke dedi: Synapse yüklü zaten de, hassasiyet ayarlama falan mı var? Ayarları dediğin nedir? Genişletmek için tıkla... benim de razer maususem var şurası Dosya Ekleri resim_2022-02-07_234117.png 50,3 KB · Görüntüleme: 57
tyhke dedi: Synapse yüklü zaten de, hassasiyet ayarlama falan mı var? Ayarları dediğin nedir? Genişletmek için tıkla... benim de razer maususem var şurası
4 480869 Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 454 Çözümler 3 7 Şubat 2022 #6 Ben de V2 denedim, onda da çok hassastı. Yapacak bir şey yok. Sanırım bu mouselar'ın switcher'i artık fiziksel olarak basmadığı için böyle. Ayrıca şu an kullandığım Razer Deathadder Elite modelinde de hassas. Ama V2 kadar değil.
Ben de V2 denedim, onda da çok hassastı. Yapacak bir şey yok. Sanırım bu mouselar'ın switcher'i artık fiziksel olarak basmadığı için böyle. Ayrıca şu an kullandığım Razer Deathadder Elite modelinde de hassas. Ama V2 kadar değil.
tyhke Hectopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 396 Çözümler 2 7 Şubat 2022 #7 THE WATCHER dedi: benim de razer maususem var şurası Genişletmek için tıkla... Hocam orası DPI yani mouse kayma hızının ayarı, tuşa tıklama ile alakası yok.
THE WATCHER dedi: benim de razer maususem var şurası Genişletmek için tıkla... Hocam orası DPI yani mouse kayma hızının ayarı, tuşa tıklama ile alakası yok.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 7 Şubat 2022 #8 THE WATCHER dedi: benim de razer maususem var şurası Genişletmek için tıkla... Bunun tuş basışıyla alakası yok haberin olsun.
THE WATCHER dedi: benim de razer maususem var şurası Genişletmek için tıkla... Bunun tuş basışıyla alakası yok haberin olsun.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #9 tyhke dedi: Hocam orası DPI yani mouse kayma hızının ayarı, tuşa tıklama ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... O zaman sanırım model ile alakalı ben de deattheadder essential kullanıyorum bir sorun yok.
tyhke dedi: Hocam orası DPI yani mouse kayma hızının ayarı, tuşa tıklama ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... O zaman sanırım model ile alakalı ben de deattheadder essential kullanıyorum bir sorun yok.