DeathAdder V2 Pro alınır mı?

RoxyRekt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, anlık olarak Rival 300S kullanıyorum neredeyse 5-6 yıldır kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. DeathAdder V2 Pro almayı düşünüyorum ama gripler arasından tam hangisi bana uygun karar veremedim sizce şu anki fiyatına değer mi?

Şuanki fiyatına göre hayatta alınmaz, tam olarak bütçe belirtirseniz öneride bulunayım.

Şu anki fiyatına göre hayatta alınmaz, tam olarak bütçe belirtirseniz öneride bulunayım.
Yani bütçeye tam olarak karar vermedim. Ortalama 1,500 falan diye düşünüyorum ama güzel var ise arttırabilirim.

Yani bütçeye tam olarak karar vermedim. Ortalama 1,500 falan diye düşünüyorum ama güzel var ise arttırabilirim.
Biraz daha çıkıp bunu alabilirsiniz, 1.500TL'lik bütçe için öneriyorum. Normalde VXE R1 önerecektim fakat 2K Hz donglesi stokta kalmamış, önerdiğim bu ürünün kutusundan 2K Hz dongle çıkıyor.

Yani zorlasam DeathAdder V2 Pro'nun şu anki fiyatına kadar çıkabilirim fakat arasında çok uçuk bir fark yoksa gerek yok gibi geldi bana.

1,799 TL'ye var da, değer mi ki?

Hocam çok güzel cihaz yani şu an kullanıyorum sensör olarak iyi ve elde terletme falan yapmıyor, çok da hafif bir cihaz.

Yani zorlasam DeathAdder V2 Pro'nun şu anki fiyatına kadar çıkabilirim fakat arasında çok uçuk bir fark yoksa gerek yok gibi geldi bana.
V2 Pronun en düşük fiyatı şuan 2700TL, sizler 1500TL dediğiniz için ben 1500TL bütçede öneri yaptım. 3000TL gibi fiyatlara çıkabilirim derseniz ona göre öneri yapayım.

Dediğim gibi zorlarsam çıkarım ama arasında çok fazla bir fark yoksa gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…