Deathadder V2 Pro için Skatez önerisi

deserteagle7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, hiç yapmadığım bu işleme gerek var mı? Mouse'u alalı 2 seneye yakın olacak. Skatez ne kadar etkiler oyun oynamayı bilmiyorum ama nasıl değişir, ne almalı onu da bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, hiç yapmadığım bu işleme gerek var mı? Fareyi alalı 2 seneye yakın olacak. Skatez ne kadar etkiler oyun oynamayı bilmiyorum ama nasıl değişir, ne almalı onu da bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe?

Direkt mouse konusu olduğu için sormak istiyorum sizce bu fareyi değişmeye gerek var mı? Elde tutuşundan çok memnunum.

Sorunu yoksa ve memnunsanız değiştirmeye gerek yok, ancak yine de değiştirmek isterseniz bütçeniz nedir? 3000 bandında rawm SH01 Pro gibi mouseler var.

Sorunu yoksa ve memnunsanız değiştirmeye gerek yok, ancak yine de değiştirmek isterseniz bütçeniz nedir? 3000 bandında rawm SH01 Pro gibi mouseler var.
Memnunum hocam sadece geçen bir teknoloji mağazasında bunun v3 pro versiyonu bir cam mousepad üzerindeydi ve bendeki mousepad inanılmaz dandik bir mousepad dedim bu kadar mı fark eder?

Memnunum hocam sadece geçen bir teknoloji mağazasında bunun V3 Pro versiyonu bir cam mouse pad üzerindeydi ve bendeki mouse pad inanılmaz dandik bir mouse pad dedim bu kadar mı fark eder?

V3 Pro şu anda alınmaz, V4 Pro versıyonuyla scroll sorununu anca çözdüler, mousepadiniz kalitesizse yenı mouse pad alıp skatesde değiştirebilirsiniz.

Scroll sorunu derken hocam?

Dav serisinde genel olarak encoder kaynaklı problemler yaşanıyor, bazısı yaşıyor bazısı yaşamıyor, yaşayanlar ya garantiyle uğraşıyor ya da encoderini değiştiriyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı