Deathadder V2 Pro için Skatez önerisi

Teşekkür ederim hocam cevap için. Son soru olarak bu skatez oynanış hızına etki ediyor mu? Önerdiğiniz modelin o model olmasının sebebi nedir? Ve ne kadar sürede bir değişmek gerekir bunları?

Teşekkür ederim hocam cevap için. Son soru olarak bu skatez oynanış hızına etki ediyor mu? Önerdiğiniz modelin o model olmasının sebebi nedir? Ve ne kadar sürede bir değişmek gerekir bunları?
Oynanış hızına değil, mouse hareketine etki ediyor. Yanzii kolay erişebildiğimiz en hızlı skateslerden biri. Speed oranı arttıkça dolaylı olarak mouse uçtuğu için kontrol etmesi de biraz zorlaşıyor. Dengeli olsun isterseniz Obsidian var, Yanzii’ye göre daha dayanıklı aynı zamanda. Ömürlük diyebilirim skates seti için. İçinden 40 adet çıkıyor 2-2 taktığınızda 10 kere değişim hakkınız oluyor. Aşınma, çizilme ve genel performansına göre dilediğiniz zaman değiştirirsiniz. Ama tavsiyem önce pad almanız. Skates %20 etkiliyorsa pad %80 etkiliyor diyebilirim.

Hocam ben mouse'u 2000dpi ve yüksek sens ile kullanıyorum buna alışığım. Fare dpi asla değişmez ne oyunda ne günlük kullanımda. Cs'de ise 1.88 sens ile oynuyorum. O yüzden beni yavaslatacak bir şey değil de hızlandıracak şeyler isterim

Yanziiyi tercih edebilirsiniz, ancak mousepad değişmeniz şuanda kat ve kat daha iyi olucaktır.

Hocam DOT skatezler her skatezin yerine rahatlıkla geçiyor. Ben Temu'dan aldıklarımla bile rahat ettim. Bir de daha kalitelilerini aldığımda neler olur bilmiyorum Gerçi bu da PFTE 300 500'e satılanlar da.

Cam da var PFTE de. Cam tabi daha uzun ömürlüdür ama herkesin hız ve mousepad yüzey zevki başka. Abartı gurme değilseniz bir şey olmaz. Ben keyif alıyorum bunlarla açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…