Deathadder V2 Pro için Skatez önerisi

Onu da bilmiyorum hocam

1000-2000 olur 3000 4000 olur hocam kesinleştirirseniz daha iyi olur, Razer'in stok skatesleri yanziiye göre yavaş kalıyor, o yüzden birazcık uçuruyor fareyi, Obsidian daha iyi olabilir denge açısından, mouse pad olarak da Speed hibrit Control hangi tarzda istiyorsunuz?

Siz üsttekini mi aldınız alttakini mi?

Ben speed istiyorum hocam

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnunum hocam sadece geçen bir teknoloji mağazasında bunun v3 pro versiyonu bir cam mousepad üzerindeydi ve bendeki mousepad inanılmaz dandik bir mousepad dedim bu kadar mı fark eder?
Fark eder dostum tabii ki. Şuan e sporcular tarafından kullanılan en iyi mousepad QCK ve bende de 2 modeli mevcut şiddetle tavsiye ederim. V3pro modeli de daha güzel, arkadaşın bahsettiği scroll problemleri sizin şuan kullandığınız mousede de var, siz memnun olduğunuza göre demek ki kronik değilmiş. İçiniz rahat edecek şekilde v3 pro alabilirsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251224_002026_Trendyol.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20251224_002054_Gallery.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 4

Anlamak gerçekten çok zor, markanın kendisi bile kabul ediyor kronik olduğunu, her konuda "e sporcular tarafından kullanılan" "en ünlü arenalarda kullanılan" madem bu kadar iyi neden V4 Pro serisine kadar çözememişler, hani kusursuzdu bu markalar.
1500 civarına çıkarsa ace storm alabilirsiniz.

Markanın kendisinin kabul ettiğine dair bir kanıtınız var mı?

Farede anlarım. Wraith önermezsin, skates ya, skatesde de bu kadar Wraith haterliği yapma.
Wraith hater muhabbetini bilmiyorum hocam ama marka kargo ücreti olayı ayrı iade için kargo ücreti yine var müşteri hizmetleri arayarak ulaşamadım ben daha önce. İndirim desen 27 lira bilmem 50 lira şaka gibi rakamlar. Çok enteresan geliyor bunca eksiye rağmen deli gibi satması ürünlerinin.

Printstream stickerlari mouse ile mi geliyor? Hangi mouselarda var ya da nereden temin edebilirim bunu Efe bey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…