Onu da bilmiyorum hocam
Siz üsttekini mi aldınız alttakini mi?1 set cam fare tekerlekleri evrensel noktalar fare ayakları - Temu Türkiye
Temu'da bu 1 set cam fare tekerlekleri evrensel noktalar fare ayakları etiketleri oyuncu fareleri için kaymaz pedler ürününe göz atın. Diğer electronics ürünlerini de beğenebilirsiniz.share.temu.com
Cam da var PFTE de. Cam tabi daha uzun ömürlüdür ama herkesin hız ve mousepad yüzey zevki başka. Abartı gurme değilseniz bir şey olmaz. Ben keyif alıyorum bunlarla açıkçası.
16/20 adet küçük yuvarlak nokta diy fare kaydırak - Temu Türkiye
16/20 adet küçük yuvarlak nokta diy fare kaydırak ayakları ice kontrol hızı versiyonu aşınmaya dayanıklı esports evrensel ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve sports & outdoors hakkındaki yeniliklere bakın. En yeni ürünleri keşfedin.share.temu.com
Ben speed istiyorum hocam1000-2000 olur 3000 4000 olur hocam kesinleştirirseniz daha iyi olur, Razer'in stok skatesleri yanziiye göre yavaş kalıyor, o yüzden birazcık uçuruyor fareyi, Obsidian daha iyi olabilir denge açısından, mouse pad olarak da Speed hibrit Control hangi tarzda istiyorsunuz?
Hocam yani dedigim gibi belirli bir bütçe verirseniz daha ıyı olur.Siz üsttekini mi aldınız alttakini mi?
Ben speed istiyorum hocam
Merhabalar arkadaşlar, hiç yapmadığım bu işleme gerek var mı? Mouse'u alalı 2 seneye yakın olacak. Skatez ne kadar etkiler oyun oynamayı bilmiyorum ama nasıl değişir, ne almalı onu da bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
ULUGAMES GG skatEZ UNIVERSAL MOUSE DOT SKATES (%100 PTFE) - Fiyatı, Yorumları
ULUGAMES GG skatEZ UNIVERSAL MOUSE DOT SKATES (%100 PTFE) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fark eder dostum tabii ki. Şuan e sporcular tarafından kullanılan en iyi mousepad QCK ve bende de 2 modeli mevcut şiddetle tavsiye ederim. V3pro modeli de daha güzel, arkadaşın bahsettiği scroll problemleri sizin şuan kullandığınız mousede de var, siz memnun olduğunuza göre demek ki kronik değilmiş. İçiniz rahat edecek şekilde v3 pro alabilirsin.Memnunum hocam sadece geçen bir teknoloji mağazasında bunun v3 pro versiyonu bir cam mousepad üzerindeydi ve bendeki mousepad inanılmaz dandik bir mousepad dedim bu kadar mı fark eder?
Fark eder dostum tabii ki. Şu an e sporcular tarafından kullanılan en iyi mouse pad ve bende de 2 modeli mevcut şiddetle tavsiye ederim. V3Pro modeli de daha güzel, arkadaşın bahsettiği scroll problemleri sizin şu an kullandığınız farede de var, siz memnun olduğunuza göre demek ki kronik değilmiş. İçiniz rahat edecek şekilde V3 Pro alabilirsin.
SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad özelliklerini incele, 544,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Markanın kendisinin kabul ettiğine dair bir kanıtınız var mı?Anlamak gerçekten çok zor, markanın kendisi bile kabul ediyor kronik olduğunu, her konuda "e sporcular tarafından kullanılan" "en ünlü arenalarda kullanılan" madem bu kadar iyi neden V4 Pro serisine kadar çözememişler, hani kusursuzdu bu markalar.
1500 civarına çıkarsa ace storm alabilirsiniz.
Wraith hater muhabbetini bilmiyorum hocam ama marka kargo ücreti olayı ayrı iade için kargo ücreti yine var müşteri hizmetleri arayarak ulaşamadım ben daha önce. İndirim desen 27 lira bilmem 50 lira şaka gibi rakamlar. Çok enteresan geliyor bunca eksiye rağmen deli gibi satması ürünlerinin.Farede anlarım. Wraith önermezsin, skates ya, skatesde de bu kadar Wraith haterliği yapma.
Printstream stickerlari mouse ile mi geliyor? Hangi mouselarda var ya da nereden temin edebilirim bunu Efe bey?Fark eder dostum tabii ki. Şuan e sporcular tarafından kullanılan en iyi mousepad QCK ve bende de 2 modeli mevcut şiddetle tavsiye ederim. V3pro modeli de daha güzel, arkadaşın bahsettiği scroll problemleri sizin şuan kullandığınız mousede de var, siz memnun olduğunuza göre demek ki kronik değilmiş. İçiniz rahat edecek şekilde v3 pro alabilirsin.
SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Qck+ Large Mouse Pad özelliklerini incele, 544,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com