DeathAdder V2 Pro vs XM2we

firefighter

Kilopat
Daha fazla  
Xm2 We'ye 1799 lira vereceğim veya DeathAdder v2'ye 1369 TL. Sizce fiyat farkına değecek bir fark var mı?

Yani arada belli bir fark var ama, biri simetrik. Biri ergonomik. Hangisini alacağını bilmek en önemlisi. Razer biraz daha iyimsi, ama biraz daha ağır.

Yani arada belli bir fark var ama, biri simetrik. Biri ergonomik. Hangisini alacağını bilmek en önemlisi. Razer biraz daha iyimsi, ama biraz daha ağır.
Ne yönden daha iyi acaba? IPS i daha yüksek sanırım.
Teşekkür ederim ancak v2 pro değil sanırım bu
Palm tutuyorsan V2 Pro. Diğer türlü X2MWE.
Claw tutuyorum v2 pronun palm olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim

Ne yönden daha iyi acaba? IPS i daha yüksek sanırım.

Teşekkür ederim ancak v2 pro değil sanırım bu

Claw tutuyorum v2 pronun palm olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim
IPS biraz yüksek ama aman aman etkisi olmaz. Claw tutuyorsaniz XM2we bakın. VGN Dragonfly F1 Pro modeline de bakabilirsiniz. ileri zamanda 4KHz dongle alıp 4KHz kullanabilirsiniz. XM2we'nin click kısımları çok az daha önce bitiyor.

Click kısımları çok daha önce bitiyor derken ne demek istediniz acaba? 80mn click diye yazılmış XM2we hakkında

Click kısımları çok daha önce bitiyor derken ne demek istediniz acaba? 80mn click diye yazılmış XM2we hakkında
Click kısımları daha önce bitiyor. F1 Pro olanın click kısımları biraz daha yüksek. Tıklamayla ile bir alakasi yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…