F firefighter Kilopat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #11 599108 dedi: Click kısımları daha önce bitiyor. F1 Pro olanın click kısımları biraz daha yüksek. Tıklamayla ile bir alakasi yok yani. Genişletmek için tıkla... Shape olarak demek istediniz şimdi anladım teşekkür ederim
599108 dedi: Click kısımları daha önce bitiyor. F1 Pro olanın click kısımları biraz daha yüksek. Tıklamayla ile bir alakasi yok yani. Genişletmek için tıkla... Shape olarak demek istediniz şimdi anladım teşekkür ederim
TT_Yavuz Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 27 Mayıs 2023 #12 firefighter dedi: Ne yönden daha iyi acaba? IPS i daha yüksek sanırım. Teşekkür ederim ancak v2 pro değil sanırım bu Claw tutuyorum v2 pronun palm olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... İlk mesajda düz V2 yazıyordu. Pro kısmı yazmıyor. Ondan attım, paketteki pro değil.
firefighter dedi: Ne yönden daha iyi acaba? IPS i daha yüksek sanırım. Teşekkür ederim ancak v2 pro değil sanırım bu Claw tutuyorum v2 pronun palm olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... İlk mesajda düz V2 yazıyordu. Pro kısmı yazmıyor. Ondan attım, paketteki pro değil.