Deathadder V2 sahte mi?

Hank J Wimbleton

Hectopat
Ürünü N11'den aldım. Gelecek evimde adlı satıcıdan. Mouse elime ulaştı fakat kutusu hasarlıydı bayağı. Mouse'un scroll tuşunun altında iki tuş var ya hani, onlardan altta olanda ufak bir içe göçme var. Seri no sorgulattım fakat sonuç çıkmadı, acaba sahte mi?

Razer Warranty'den sorgulatıyorsanız ve çıkmıyorsa korkmaya gerek yok Türkiye için olan bir hizmet değil çünkü ama bence iade edin. Ayıplı ürüne benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

İade edin belli ki ayıplı ürün.

Razer Warranty'den sorgulatıyorsanız ve çıkmıyorsa korkmaya gerek yok Türkiye için olan bir hizmet değil çünkü ama bence iade edin. Ayıplı ürüne benziyor.

Hocam bilginizin hatalı olduğunu düşünüyorum Razer garanti servisine ürünlerimi rahatça kaydedebildim şahsen seri no girince.

Sen riske atma iade et hocam.

@Je m en fiche o ürünün nereden geldiğine bağlı. @ItsAllGoodman hangi bölgelere ait olduğunu söylemişti. Benimkisi mesela gözükmüyor ama İtopya'dan aldım ve orijinal olduğu belli zaten. Sıkıntısız çalışıyor. İtopya sahte ürün satmıyor zaten.

Hocam iade yerine değişim olmaz mı?

O da olur ama satıcıyla iletişime geçmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…