Deathadder v2 vs Elite

EmirArat

Kilopat
Arkadaşlar Deathadder Elite yıllardır kafamda olan, almak istediğim bir mouse idi. Nihayet almaya karar verdim ve sitelerde dolaşırken gördüm ki yeni versiyonu çıkmış Deathadder v2 diye. Sitesinden karşılaştırma bölümünü kullandım. İkisinin özelliklerine de baktığımda çoğu şey aynıydı. Farklı olan ufak tefek birkaç özellik vardı ama onlarda da v2 daha iyiydi.(Daha hafif olması, Max DPI farkı, kablo ve ayak kalitesi farkı gibi) Tek kafama takılan fark şu oldu: Deathadder v2 de Optik Anahtar , Deathadder Elite de Mekanik Anahtar bulunuyor. Mekanik klavye aşinalığından Mekanik Anahtar daha iyiymiş gibi geldi bana ama Optik Anahtar hakkında hiçbir bilgim olmadığı için araştırmadan almak istemedim. Mouselarda bu iki anahtar tipinin farkları nelerdir? Oyun performansında hangisi daha iyidir?

Son düzenleme:

DeathAdder V2 daha iyi. Optik anahtar Razer'in ürettiği en kaliteli anahtarlardan.
Farklılık olarak birisi çoğu mousedeki gibi mekanik anahtarken optik olanda lazer teknolojisi kullanılıyor.

Zamanında pahalı diye Deathadder Elite alamamıştım. Sonra Deathadder V2 çıktı ve uygun fiyata almıştım. İncelemem:

Bende şu an 10 yıl önce aldığım herkesin elinden geçmiş olan SGM-X7 var. Bunda da mekanik anahtar mı var yani?

Arkadaşın dediği gibi membran yapılı yuksek ihtimal. Mekanik anahtarlar çoğunluk günümüzdeki uygun fiyatlı farelerde kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…