Deathadder V2 vs G402

Yer
Türkiye
Hangisi tercih edilmeli?

Deathadder V2 veya 200 lira az verip G203 de alabilirim, kararsızım. Hangisini tercih edeyim? Başka mouse öneriniz var mı?

Bütçe: 350 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
D
Deathadder V2 veya 200 lira az verip G203 de alabilirim, kararsızım. Hangisini tercih edeyim? Başka mause öneriniz var mı?
Deathadder v2 tam olarak 650 TL fiyatından 370 TL fiyatına düştü o yüzden onu almanızı tavsiye ederim.

Tabii ki de DeathAdder V2 gözüm kapalı öneririm. Bende DeathAdder kullanıyorum ne kadar Bim'e gelen ilk serisinden olsa da ele çok iyi oturuyor ve cidden rahat. Eğer eliniz büyükse alın derim ben.

Deathadder v2 alırsanız büyük kar etmiş olursunuz. Toplam 280 TL kar yapmış olursunuz. Bence 70 TL fazla verip almanız.

@batuhan_n Mod arkadaş yanlış yazmış bütçeyi. Aklımda V2 veya G203 var. Aralarında 200 lira fark olması beni düşündürüyor.
Razer olan sensörü ve tutuşu çok rahat terletmeyen bir mouse. Ayrıca lazer switchli olduğu için çift tıklama sorunu imkansız. Her türlü tutuşu yapabiliyorsunuz. Orta ve büyük eller için uygun ama küçük eller için uygun mu bilmiyorum. Dediğiniz mouse ise küçük ve claw grip kullanım bir mouse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…