DeathAdder V2 vs Glorious Model D

Bütçe
400-450

Gıcırdıyor, en fazla 2 gün sorunsuz kullanabilirsin. Kutudan çıkardığı anda bile gıcırdamaya başlayanlar var. Gelip "Bende sorun yok" diyenler olacaktır illaki ama 10 kullanıcının 9'unda aynı sorun varsa ben bu mouse'a sorunlu derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Almost immediately after I took my glorious model O out of the box, the right mouse button started squeaking EVERY time I right click. Is there some way I could lubricate the switch without taking the mouse apart? Or do I have a defective switch? - Quora

My Model O wireless right click is squeaking.

Youtube'da da aynı videolardan binlerce var.

Biraz baktım YouTube'a. Çoğu video 2019-2020 arasında oluyor. Yani düzeltilmiş olma ihtimali var diye düşünüyorum. Umarım düzeltilmiştir.

Biraz baktım YouTube'a. Çoğu video 2019-2020 arasında oluyor. Yani düzeltilmiş olma ihtimali var diye düşünüyorum. Umarım düzeltilmiştir.

İstersen alabilirsin, düzeldiğini düşünmüyorum. Model D de bakabilirsin onda çok daha az bir ihtimal var.

İstersen alabilirsin, düzeldiğini düşünmüyorum. Model D de bakabilirsin onda çok daha az bir ihtimal var.

Model D küçük gelebilir diye almamayı düşünüyorum. Model o alırım, eğer ki böyle bir problem oluşursa iade ederim.

Karşılaştırmalarda model o D'den büyük diye gözüküyor. Ve elim de hâlâ büyüdüğü için ve serçe parmak desteği çok önemli olmadığı için model o düşünüyorum.

Karşılaştırmalarda model o D'den büyük diye gözüküyor. Ve elim de hâlâ büyüdüğü için ve serçe parmak desteği çok önemli olmadığı için model o düşünüyorum.
Hocam eliniz 17 CM değil mi? Nasıl küçük gelsin.

Hocam eliniz 17 cm değil mi? Nasıl küçük gelsin.

Hocam önceki sayfada arkadaş 17 cm için eline uymayan fareyi alma demişti. Zaten tam 17 değil ama elim büyümeye devam ediyor, yani büyük olsa bile. Birkaç aya elim de büyüyeceği için tam olur.

Hocam önceki sayfada arkadaş 17 cm için eline uymayan fareyi alma demişti. Zaten tam 17 değil ama elim büyümeye devam ediyor, yani büyük olsa bile. Birkaç aya elim de büyüyeceği için tam olur.
Hocam ikiside tam oturur, biraz saçma düşünmüşsünüz.

Hocam ikisi de tam oturur, biraz saçma düşünmüşsünüz.

Yani D modelinin tek farkı serçe parmağı desteği, ki bunun benim için hiçbir önemi yok. Model o alacağım, kaç yıl götürür tahmininiz nedir? Bir de bu gıcırdama sorunu düzelmiş mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…