Şimdi baktım ilk alışverişe özelmiş. Yani sonsuza kadar sürebilir, ilk alışverişimi yapmazsam tabii. @444635 hocam model o vakası nedir? Bir kronik sorunu mu var acaba? Alsam kaç sene götürür ayrıca, sormayi unutmuşum. @TÇB
Gıcırdıyor, en fazla 2 gün sorunsuz kullanabilirsin. Kutudan çıkardığı anda bile gıcırdamaya başlayanlar var. Gelip "Bende sorun yok" diyenler olacaktır illaki ama 10 kullanıcının 9'unda aynı sorun varsa ben bu mouse'a sorunlu derim.
Gıcırdıyor, en fazla 2 gün sorunsuz kullanabilirsin. Kutudan çıkardığı anda bile gıcırdamaya başlayanlar var. Gelip "bende sorun yok" diyenler olacaktır illaki ama 10 kullanıcının 9'unda aynı sorun varsa ben bu fareye sorunlu derim.
Karşılaştırmalarda model o D'den büyük diye gözüküyor. Ve elim de hâlâ büyüdüğü için ve serçe parmak desteği çok önemli olmadığı için model o düşünüyorum.
Karşılaştırmalarda model o D'den büyük diye gözüküyor. Ve elim de hâlâ büyüdüğü için ve serçe parmak desteği çok önemli olmadığı için model o düşünüyorum.
Hocam önceki sayfada arkadaş 17 cm için eline uymayan fareyi alma demişti. Zaten tam 17 değil ama elim büyümeye devam ediyor, yani büyük olsa bile. Birkaç aya elim de büyüyeceği için tam olur.
Hocam önceki sayfada arkadaş 17 cm için eline uymayan fareyi alma demişti. Zaten tam 17 değil ama elim büyümeye devam ediyor, yani büyük olsa bile. Birkaç aya elim de büyüyeceği için tam olur.
Yani D modelinin tek farkı serçe parmağı desteği, ki bunun benim için hiçbir önemi yok. Model o alacağım, kaç yıl götürür tahmininiz nedir? Bir de bu gıcırdama sorunu düzelmiş mıdır?