DeathAdder V2 vs PulseFire Haste vs Glorious Model O

Bütçe
550
Evet Amazon'dan aldım bakalım dediğim gibi aslında içim rahattı sonra DeathAdder'ın çok övüldüğünü görünce içime kurt düştü
O zaman dediğim gibi yaparsınız hocam. Endişelenmeye falan hiç gerek yok.

Peki sence ne yapmalıyım?
Anladığım kadarıyla bayağı kararsızsınız.
Mouse geldiği zaman test edin, beğenirseniz ve bir sıkıntı görmezseniz kullanın. Beğenmezseniz iade edip DeathAdder V2 alın. Dediğim gibi, ikisi de neredeyse eşit mouse'lar.

Tamamdır sağ olun çok kafamı kurcalıyor bu arada profil resmini beğendim

Kablo: DA V2 = Haste > Model O
Skatez: DA V2 > Haste > Model O
Switchler: Haste > DA V2 > Model O
Agirlik: Haste > Model O > DA V2

Sekil olarak ergo mouse daha uygun geliyorsa DA tercih edebilirsin ama bence Pulsefire Haste daha iyi genel olarak.

Sensor muhabbeti yapan olursa da direkt goz ardi edebilirsin, blind test ile ayirtedebilmek imkansiza yakin.

Haste ve Model O su an kullandigim mouselardan iki tanesi. Deathadder V2 ise 3-4 gun kadar kisa sureli deneme firsatim olan bir model.

Son olarak ergo mouse ile rahat oyun oynayamiyorum, onu da belirtmis olayim.

DeathAdder V2 kullanıyorum tavsiye ederim çok memnunum.

Benim de haste yeni geçti elime claw tutuş için çok rahat. Claw tutuyorsanız ve hafif mouse istiyorsanız Haste tercih edilebilir.

Benim de haste yeni geçti elime claw tutuş için çok rahat. Claw tutuyorsanız ve hafif mouse istiyorsanız haste tercih edilebilir.

Şu an haste kullanıyorum çok çok hafif fingertip tutuyorumama hafifliği bir tık rahatsız etti gibi alışmak gerek G102'den geçtim bayağı ağırlık farkı var bir de delikli içi boş yapısı bir garibime gitti ama hissiyat güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…